реклама

реклама

Виконавчий комітет Кам'янської міської ради виконав зобов’язання адміністративної колегії Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо перегляду норм надання послуг з вивезення побутових відходів.

15106722051650x410

Як встановило Відділення, органом місцевого самоврядування у 2007 році затверджено норми накопичення твердих побутових відходів споживачам житлових будинків м. Кам'янка. Однак, виконавчим комітетом міської ради не було здійснено перегляд цих норм, які відповідно до вимог Правил визначення норм надання послуг з вивезення побутових відходів та надання послуг з вивезення побутових відходів повинні переглядатися один раз на 5 років.

Така бездіяльність створила умови для вчинення суб’єктами господарювання, які надають послуги з вивезення побутових відходів у межах міста, порушень законодавства про захист економічної конкуренції.

У зв’язку з цим, адміністративна колегія територіального відділення з метою усунення причин виникнення порушень законодавства про захист економічної конкуренції надала обов’язкові для розгляду рекомендації переглянути норми надання послуг з вивезення побутових відходів у відповідності до вимог чинного законодавства.

Наразі, виконавчим комітетом Кам'янської міської ради рекомендації виконано, а саме, здійснено перегляд та затверджено норми надання послуг з вивезення побутових відходів для споживачів м. Кам'янка.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100