реклама

реклама

На ранковій нараді в черкаській мерії порушили резонансне питання розміщення в центрі міста атракціону «Дракон», повідомляє видання Zmi.ck.ua.

1513581624-509

«Що там у нас із знаменитим атракціоном? У нас же це основне питання, наче проблем немає в місті зараз. Дозволу немає, я так зрозумів?», – запитав міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Керівник муніципальної інспекції Віталій Косяк доповів, що дозвіл є, наразі інспектори перебувають в «Будинку торгівл»і.

«Вони спілкуються з директором, генерального директора немає. Попередньо я розмовляв з головним інженером, який допомагав встановити цю споруду. Він повідомив, що власники надали дозвіл – Микола Мирза й Констянтин Чернецький (депутати міської ради – від ред.). Я його не бачив, але кажуть, що є договір, який заключили в п’ятницю, його з листом було надіслано до міської ради», - розповів Віталій Косяк.

Міський голова доручив муніципальній інспекції спільно з поліцією перемістити атракціон із центральної площі.

«Можливо, на стадіон. Враховуючи, що зараз погодні умови погіршилися, біля Будинку торгівлі велике скупчення людей, а він стоїть посеред тротуару. Або ж можна перемістити до зоопарку, на оглядовий майданчик», – сказав Анатолій Бондаренко.

Раніше Анатолій Бондаренко повідомив у «Фейсбуці», що доручив прибрати 40-метрову надувну фігуру дракона із кімнатою жахів усередині з-під «Будинку торгівлі».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Дракон 18.12.2017 14:17
Коли тротуарну плитку положать перед Будинком Торгівлі та Кооператором?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Ігор 18.12.2017 13:01
Мирза з Чернецьким готові і наркоту продавати - аби бабло текло ів їхні кишені.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100