Свободівець депутат Черкаської міськради Ярослав Нищик на сьогоднішній сесії звернувся до мера, як він висловився, «по-партнерському».

26772640_953733854785730_1884630139_o

– Анатолію Васильовичу, всі від вас щось вимагають. А я просто по-партнерському хочу вам сказати: не лише цей виконком наробив вам стільки лиха, а й деякі чиновники міськради. Про Савіна говорити пізно - його вже затримали правоохоронні органи за звинуваченням у хабарі. Але його департамент часто порушує план розміщення МАФів у Черкасах, при цьому не виконуючи ваших розпоряджень. Крім того, незважаючи на те, що рік тому я докладно вивчив питання про плату за розміщення об'єктів комунального майна (в центрі вона становить близько 7 гривень), і ви дали доручення розібратися в цьому питанні, ніхто за рік цього не зробив. Зверніть, будь ласка, увагу, бо буде те, що з виконкомом! – заявив Нищик.

Нагадаємо, сьогодні депутати зібралися, щоб вирішити питання з бюджетом, який в Черкасах досі не прийнятий

Мер Анатолій Бондаренко запропонував заслухати нинішнього керівника департаменту, але Ніщик сказав, що до цієї людини в нього запитань немає, оскільки він почав працювати зовсім нещодавно.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+12 #4 базар 10.01.2018 13:21
Нищик - продажний і жадний. Жінку влаштував в департамент освіти, постійно шантажує залізяку. Толік, пшли їхню братію - куди подалі...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Надія. 10.01.2018 13:08
Залізяка як завжди,- нічого про не виконання його доручень не знає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 правда 10.01.2018 12:07
Нищик уже не той......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #1 Антинищик 10.01.2018 12:04
Нищик, не тринди! Ваша "Свобода" вже вийшла з довєрія, бо ви вже давно стали у Черкасах сателітами БПП і бандитів. Не тримай людей за ідіотів. Усі прекрасно знають, що виконкоми зривають члени, нав"язані Бородаєм. І ваш вельмишановний свободівець Коломоєць, який теж не відвідує виконкоми і не дає прийняти бюджет. А ще куратор освіти. Насправді ж йому плювати, що вчителі сидітимуть без зарплати. Бондаренко повинен був би звільнити цих дармоїдів: Коломойця, Гуру, Сотуленка, Буданцева. А "Свободі" вашій тричі ганьба. Ніхто за вас вже не проголосує у Черкасах ніколи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100