реклама
Sucurity Police

реклама

Виконавчий комітет Тальнівської міської ради виконав зобов’язання адміністративної колегії Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на конкурсних засадах на підпорядкованій йому території.

Як встановило Відділення, органом місцевого самоврядування у 2013 році було визначено ПрАТ "Комунальник" виконавцем послуг з вивезення побутових відходів з території м. Тальне терміном на 12 місяців. Однак, новий конкурс на надання цих послуг виконавчим комітетом міської ради проведено не було. При цьому слід зазначити, що вищезазначене підприємство продовжувало надавати ці послуги.

Така бездіяльність органу місцевого самоврядування обмежує право суб’єктів господарювання, які мали (мають) намір взяти участь у таких конкурсах, змагатися за право надавати дані послуги споживачам міста та може призвести до недопущення конкуренції на ринку послуг з вивезення побутових відходів на підпорядкованій йому території.

У зв’язку з цим, адміністративна колегія територіального відділення надала виконавчому комітету Тальнівської міської ради обов’язкові для розгляду рекомендації визначити виконавців послуг з вивезення побутових відходів на конкурсних засадах у м. Тальне.

На виконання рекомендацій виконавчим комітетом Тальнівської міської ради  визначено виконавця послуг з вивезення побутових відходів у межах м. Тальне за результатами проведеного у грудні 2017 року нового конкурсу на надання цих послуг.

Про це інформують в АМКУ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100