На сесії міськради представники громадськості вимагають негайно прийняти бюджет, або йти присутнім депутатам геть. Палкі промови супроводжуються вигуками на користь прийняття бюджету.Владі наполегливо радять не балакати, а працювати

27504126_1952107114829588_2014916798209680423_o

«Два тижня пройшло від попередньої сесії. Вже можна було все по поличкам розкласти. Бо вже катастрофічна ситуація в медичній галузі, в тролейбусному парку. Не можемо закрити різницю за електроенергію в повному обсязі! А я як міський голова виконав своє завдання і ще на початку грудня на розгляд комітету подав проект. Я скажу що можна приймати бюджет за основу, вносити поправки і голосувати!» – пояснив міський голова.

«Бюджет!» – кричить в залі посадова особа департаменту охорони здоров’я Любов Майборода.

«Це політична криза, яка може перерости в економічну!» – заявив з трибуни голова «Спілки воїнів АТО «Черкащани» Олександр Тіхонов, який заявив, що АТОвці приходять в цю ситуацію як третя сила, щоб вплинути на владу та підштовхнути її до конструктивних кроків.

Азовець Дмитро Кухарчук заявив, що розуміє: у місті боряться два клани.

«Якщо ви не можете домовитися між собою, то ми допоможемо. Ми подаємо проект виконкому за участю людей, які не кинули Україну, а працювали для України! Ви не хотіли слухати вулицю, то вулиця прийшла сюди! Тож голосуйте, розглядайте, а далі… Питання про ваш розпуск не зміняється!» – заявив Кухарчук.

До трибуни пішли депутати, але Кухарчук не дав їм слова. Врешті Діскант таки прорвався, обурюючись, що депутатів не пускають до трибуни виступати.

Він порадив перейти в режим спільних комісій і дати депутатам почати працювати по бюджету.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100