Із закликом до черкащан, а насамперед – до батьків, провести дітям вакцинацію від кору, звернувся голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко.

DSC08652 Про це пише сайт ОДА.

«Маємо в області 18 випадків захворювання на кір, – нагадав Ткаченко. – Із них десять – у дітей. Перший випадок зафіксований у нещепленої дитини на Маньківщині. Такі низькі показники захворюваності – результат вдалої кампанії із вакцинації серед дітей. Наш показник – один із найкращих в Україні (92,9% від запланованого).

Однак не слід втрачати пильності. Я звертаюся до всіх батьків: виваженіше ставтеся до вакцинації та все зважуйте, не піддавайтеся на маніпуляції та дбайте про здоров’я своїх дітей. Вакцин проти кору в області вдосталь. Запас – на квартал, потому очікуємо нові поставки від МОЗу. Вакцина – бельгійська, сертифікована, зареєстрована в Україні та пройшла всі клінічні випробування».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #3 клініка 01.02.2018 10:29
закликун
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 vlad 31.01.2018 22:58
Где же противники прививок?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Позднєє Зажиганіє 31.01.2018 18:15
Щось насторожують останні заяви пана Ткаченка. То сніг закликав прибирати коли він майже розтанув, тепер згадав про дітей, коли вже всі з переляку провакцинувалис я давно.
Може пора на медкомісію?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100