реклама

реклама

За повідомленням директора золотоніського КП «Міський Водоканал» Сергія Кузнєцова, місце пориву каналізаційного колектора визначено.

zolotonosha-kolektor-1

Про це повідомляє видання «Золотоноша.ck.ua».

Труба, що вийшла з ладу, знаходиться у спеціальному футлярі. Аби її дістати за допомогою наявної техніки, довелося б перекопати вулицю Шевченка впоперек. Щоб уникнути цього, фахівці вирішили залучити з понеділка до робіт підрядників із потужною технікою. Мова йде про ТОВ «Ресурстехнобуд». Це товариство вже неодноразово допомагало місту в патових ситуаціях. Згодилися взяти участь у ліквідації лиха і цього разу.

Нагадаємо, неприємна звістка для комунальних служб міста надійшла 2 лютого із центральної вулиці. Велика кількість талих вод спричинила аварію на напірному колекторі, котрий спрямовує стоки від насосної станції до очисних споруд. Аварія протягом декількох годин була локалізована, вода до осель містян подавалась безперебійно.

Як відомо, раніше ремонтні роботи відбувалися на цій самій ділянці, проте стосувалися вони самоплинного колектора. Капітальний ремонт напірного був закладений у четверту чергу робіт.

Рух вулицею Шевченка комунальники обіцяють відновити до вівторка.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100