Голова Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва (Держкомпідприємництва) Михайло Бродський звинуватив окремі органи державної влади в організації поборів із підприємців, зокрема шляхом здійснення прямих платежів до різних благодійних фондів. Виступ урядовця на розширеному засіданні Комітету з економічних реформ за участі Презилдента  цитує інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна».

Голова комітету поінформував про існування так званих "благодійних фондів" при обласних адміністраціях. "Там теж скрізь благодійні фонди, куди не прийди", - наголосив голова Держкомпідприємництва.

М. Бродський послався на слова голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба, який на спільному засіданні з головою обласної податкової інспекції сказав підприємцям, що "більше хабарів не платимо - будемо платити в благодійний фонд".

За словами голови Держкомпідприємництва, С. Тулуб пояснив це тим, що бізнес не поважає владу, "тому я (С. Тулуб - ІФ) мерові сказав, береш трактор під'їжджаєш до будинку підприємця, рвеш йому кабель, рвеш йому труби, у нього все від будинку відключається, у нього все добре - він починає поважати владу". Водночас М. Бродський зазначив, що за такі дії водія трактора буде оштрафовано на 17 грн.

"Потім ми не можемо зрозуміти, чому бізнес ставиться до влади так, як він сьогодні ставиться, і чому бізнес не хоче сплачувати податків. Тому і не хоче", - наголосив голова Держкомпідприємництва.

 

Про черкаського губернатора - з 2-ої хвилини

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 О.ЧУПРИНА 26.04.2012 14:23
Бродського можна любити чи не любити,але те що він говорив є правда. Чому ж немає адекватної реакції? Мені зрозуміло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Андрій 01.10.2010 01:57
Чесно кажучи я від пана Бродського такого не очікував. Я його повністю підтримую! і таких би людей побільше, тільки ще б хотілося щоб не тільки язиком говорили, а руками робили те що говорять, щоб люди бачили позитивні результати. Якщо таке буде, то я тільки буду підтримувати такі думки і навіть допомагати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Patriot 29.09.2010 10:22
Браво, це повинен хто то сказать прямо в очі Президенту
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 гонта 29.09.2010 09:39
Сказав те що є. Нажаль тільки не все, боявся виглядати білою вороною серед воронів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100