Ніякі звинувачення на адресу Геннадія Бобова не переконають Сергія Тулуба, що у ПР не "сама потужна" команда в області

Ніякі звинувачення на адресу Геннадія Бобова не переконають Сергія Тулуба, що у ПР не "сама потужна" команда в області

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб прокоментував скаргу голови Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва (Держкомпідприємництва) Михайла Бродського на нього.

Нагадаємо, нещодавно урядовець на розширеному засіданні Комітету з економічних реформ за участі Президента поінформував про існування так званих "благодійних фондів" при органах влади. Михайло Бродський послався на слова Сергія Тулуба, який на спільному засіданні з головою обласної податкової інспекції сказав підприємцям, що "більше хабарів не платимо – будемо платити в благодійний фонд".

– Я хочу сказати, що це ще раз підтверджує, що міський голова і його патрон дуже хвилюються тій діяльності, яку розвинула сьогодні влада на Черкащині, – пояснив такі скарги Бродського Сергій Тулуб. – Особливо це значить, що ми стоїмо на вірному шляху по подоланню корупції в місті і області. І хочу сказати, що це мене не дуже хвилює. Ми як йшли, ми так і будемо йти. І хочу вам ще раз сказати, і до всіх черкащан звертаюся: які б патрони там що не говорили… Як кажуть, це мені нагадує якийсь виск.

Однак цього ж тижня прозвучала ще одна заява, де непрямо було звинувачено нинішню владу, яка завзято пропагує боротьбу з корупцією, у цинічній брехні. Звернення озвучив народний депутата України Григорій Омельченко. Він звернувся до перших осіб держави з проханням не допустити обрання депутатами Черкаської обласної ради від Партії регіонів Анатолія Кузьмінського та Геннадія Бобова. Нагадаємо, що вони йдуть у першій п’ятірці кандидатів у депутати.  У своїй заяві пан Омельченко аргументує своє прохання тим, що Анатолій Кузьмінський причетний до земельних афер, а Геннадій Бобов добудував до свого підприємства газопровід за рахунок бюджетних коштів.

– Я ознайомлений з цим зверненням. І я хочу сказати, що я подивився, але це все чутки якісь, – розповів журналістам Сергій Тулуб. – Де він їх взяв?... Як там і так далі… Я думаю, що для цього є правоохоронні органи, які повинні розібратися і вирішити, чи є хто причетний до цього, чи є якісь порушення, чи були і так далі. Але я розумію і ту сторону і тих ініціаторів цього звернення. Я їх всіх знаю поіменно. І тому хочу сказати: це все політичні ігрища, більш нічого. Але хотів би сказати вам, що як ви побачили – наша команда сама потужна сьогодні в області. Я маю на увазі список кандидатів у депутати до обласної ради від Партії регіонів.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Кронос 02.10.2010 17:09
Комент Тулуба как всегда ни о чем. Все воры, ничтожества, неодумки, а он пришел спасти Черкассы.
Но хотелось бы конкретно знать, что означает его видение заботы о предпринимателя х "береш трактор під'їжджаєш до будинку підприємця, рвеш йому кабель, рвеш йому труби, у нього все від будинку відключається, у нього все добре - він починає поважати владу"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #1 Pirogok 02.10.2010 13:17
Мутят воду во пруду противники ПР... Перекручивают слова, придумывают факты... Значит понимают что честной конкуренции не могут составить
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100