Студенти Східноєвропейського університету економіки та менеджменту (м. Черкаси) прослухали публічну лекцію доньки екс-президента США Білла Клінтона Челсі «Змінити світ: ти це можеш».

 

Зустріч із американкою відбулася в київському готелі «Прем’єр-Палас». У своїй промові Челсі Клінтон закликала молодих людей співпрацювати з різними країнами, однак вивчати свою культуру й завжди пам’ятати, звідки і хто ти є. Вона запевнила студентів, що вірить у дива, якщо дивом вважати те, що нас вражає, надихає і змінює наш світогляд:

– Я вірю, те, що створив Стівен Джобс (співзасновник корпорації Apple – ред.), – це диво, оскільки він зумів змінити наш погляд на світ.

За словами голови студентської ради університету Микити Величка, спілкування з людьми такого рівня – це неабиякий досвід.

– Кожен з нас отримав величезний заряд енергетики, яка йшла від Челсі. Це надихає, – приєднався до слів Микити студент Дмитро Замрій.

Зустріч відбулася за особистої ініціативи українського підприємця Віктора Пінчука. Модератором публічної лекції був лідер українського музичного гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук.

Загалом, студенти Східноєвропейського університету вже побували на публічних лекціях колишнього президента США Білла Клінтона, президента Ізраїлю Шимона Переса, колишнього прем’єра Великобританії Тоні Блера, директора Інституту міжнародної економіки Петерсона Фреда Бергстена. Про це повідомляє прес-служба Східноєвропейського університету економіки та менеджменту.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100