Із 31 березня пішли погрози Матюші Володимиру Миколайовичу, як голові комісії, а також членам черкаської МТВК. Про це він заявив у «Фейсбуці».

«Про захист звертаюся до Черкащан! Бо розумію, що у нас на Черкащині немає СБУ, Прокуратури і поліції і СЛІДЧОГО УПРАВЛІННЯ.......... Є бандити у погонах така моя думка і більшості пенсіонерів Черкас.....» – заявив емоційно Матюша.

 

Нагадаємо, комісія ТВК має засідати через те, що на "Темпі" пройшли збори щодо відкликання депутатів

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Михаил 02.04.2018 15:11
«Про захист звертаюся до Черкащан! Бо розумію, що у нас на Черкащині немає СБУ, Прокуратури і поліції і СЛІДЧОГО УПРАВЛІННЯ". І як нам, черкащанам, тебе захищати? По-перше, ми не знаємо, хто ти такий. По-друге, що нам робити - підірвати "купол" міської Ради, а потім всіх добивати? Чи як?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #2 суддя 02.04.2018 13:26
Почніть з того, що оте зборище на Темпі преступне, брехливе. Дивуюсь, що хтось може такі дійства виправдати. Хто за тих бандюків - той сам такий.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 007 01.04.2018 17:32
Кому ти нах.. потрібний, щоб тобі іще і погрожували?Пом ічено, що як тільки в місті щось стається і потрібне буде рішення ТВК, так Матюша наперед верещить, що на нього хтось буде тиснути, а він же не пілкупний. Схоже на параною.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100