реклама

реклама

Черкаським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ спільно з відділенням Національного олімпійського комітету у Черкаській області та керівниками закладів вищої освіти було проведено в парку «Долина троянд» Всеукраїнський забіг «Зелена миля 2018» серед студентської молоді та всіх охочих. В забігу прийняли участь студенти, викладачі, керівники закладів вищої освіти, усього налічується 150 осіб.

IMG_20180601_094549

Про це «Прочерку» повідомили в Черкаському обласному відділенні (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

На забігу були присутні почесні гості: начальник обласного  відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ – Саприкіна А.В., перший проректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького – Мойсієнко Василь Миколайович, Директор навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту і здоров’я Черкаського національного університету імені Б. Хмельницького – Нечипоренко Леонід Анатолійович, відповідальний секретар відділення НОК в Черкаській області – Урста Іван Степанович, голова спортивного клубу «Богдан» ЧНУ – Хіміч Володимир Йосипович.

За активну участь у Забігу учасники нагороджені заохочувальними призами відділення НОК у Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Петрович 09.05.2019 19:14
Чи буде у цьому році "Зелена миля". чи перейменують наприклад у "Зелений шлях"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Перехожий 03.06.2018 12:16
Ніяк не зменшуючи чеснот спортсменів, претензія до організаторів цього дійства. По перше "милі" це не з нашої метрологічної системи, по друге, аби організатори були б трохи старші то знали що: "у в'язниці «Холодна гора» (штат Луїзіана США) коридор яким засуджені відправляються в останній шлях до страти на електричному стільці зеленого кольору, звідси його прізвисько — «Зелена миля». Про це написав Стівен Кінг у одноіменному романі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100