реклама

реклама

Нещодавня сесія Черкаської облради запам’яталася, зокрема, скандалом депутата Миколи Булатецького, який виступав затвердження на посаді директора онкодиспансеру Віктора Парамонова.

Нагадаємо, що депутат Черкаської облради Віктор Парамонов став довіреною особою по ТВК 198 від кандидата в президент Петра Порошенка. Зазначимо, що Парамонов був членом Партії регіонів та висуванцем від цієї політсили на виборах 2012 року до парламенту по округу №194.

Суперечка між Парамоновим та Булатецьким досягла вершини, коли перший почав заявляти, що в його колеги-депутата чоловічий клімакс, а другий наголошував, що місце екс-регіонала в тюрмі в Хуторах, а не на такій посаді.

Пізніше в коментарі виданню Булатецький дивувався, що він один лиш проголосував проти Парамонова, а всі інші депутати або голосували «За», або не голосували взагалі. Булатецький зазначив, що з більшістю депутатів попрацювали ще до голосування. Ті ж, мовляв, що виступають проти Парамонова, всерівно голосували за, щоб в разі чого («Всі ж під Богом ходимо»), мати змогу лікуватись або лікувати рідних в зазначеному закладі без значних вливань туди коштів.

Поіменне голосування з цього питання показує такий результат: За: 54 Пр.: 1 Утр.: 1 Не гол.: 12. Цікаво, що всі «батьківщинівці», які були в залі, голосували «за», а от «свободівці», хоч також були в залі, чомусь просто утрималися і не голосували…

Сьогодні на прес-конференції голова Черкаської ОДА Олександр Вельбівець пригадав ситуацію з голосуванням за Парамонова:

– Повірте мені, ті закиди, що звучали, нібито ми маємо комусь дати якийсь ресурс, то сьогодні люди досі не усвідомлять, що обласний бюджет просто має своє функціональне навантаження і зобов’язання! У нас лиш 13 закладів охорони здоров’я на обласному зобов’язанні. І тому сумарно ми зараз 73 мільйони гривень спрямовуємо на медицину. І цими послугами користуються всі жителі області і більше 40% ними користуються жителі Черкас! – зазначив Вельбівець.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #2 3421 05.03.2019 13:57
Парамонов на своєму місці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Пришийкобиліхвіст. 04.03.2019 21:45
Я так зрозумів, що риги у нас в області, представники цього злочинного угруповування, лідера якого наш український суд засудив на 13 років,до речі третя ходка, якщо хто забув, знову піднімають голову.Майдан знищив цю владу, яка плювала на український народ, грабувала несамовито та відкрито,продал ась х..лу і тілом і душею. А тепер вони знову потихеньку пролазять у всі гілки влади та управління.Реваншу хочуть.Тихою сапою. Не буде цього.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100