реклама

реклама

Голова Радикальної Партії Олег Ляшко вимагає від Кабінету Міністрів не продовжувати контракт з правлінням Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" на 1 рік.

З такою вимогою він прийшов на засідання уряду, зірвавши прем'єр-міністру Володимиру Гройсману засідання.

676767

Гройсман встав і вимкнув мікрофон, відбулася словесна перепалка, а тоді мікрофон таки увімкнули. Гройсман дав слово Ляшку, який озвучив вимогу не продовжувати контракт з Коболевим і знизити ціну на газ. Також Ляшко заявив, що влада не всім, хто цього потребує, забезпечує субсидіями.

Зокрема, серед тих, хто не має субсидій, але так цього потребує, Ляшко назвав і Тетяну Василівну з села Моринці, що на Черкащині.

– Пенсіонерка. Відрізала собі газ, бо не може заплатити за газ кожного місяця. Субсидії не має! – заявив Ляшко. – І ви розказуєте, що всіх забезпечуєте?.. Через ваші дибільні рішення про підвищення цін на газ плюс 30 мільярдів гривень зростання заборгованості по комуналці! Людям немає чим платити!

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Дональд Трамп 20.03.2019 21:04
Дожились,что нас ждет завтра.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Гроші 20.03.2019 17:42
Рейтинг не росте, а довиборів часу обмаль. От і доводиться вдаватися до радикальних вчинків. Але може бути й користь. Для однієї пенсіонерки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 vv 20.03.2019 16:44
Задньопривідний доживає останні дні в якості кандидата в президенти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100