реклама

реклама

Персонал філії Центру пробації в Черкаській області, уповноважених органів з питань пробації м. Черкас та Черкаського району 31 жовтня взяв участь у вебінарі «Форми і методи взаємодії суб’єктів соціального патронажу, неурядових організацій з установами виконання покарань та пробацією в процесі ресоціалізації засуджених».

73375418_782979385484634_5751260620104138752_n

Захід відбувся у межах проекту "Світ без тюрем: мобілізація спільноти, усунення правових бар'єрів, захист прав людини в пенітенціарній сфері" за підтримки БО "100% ЖИТТЯ ЧЕРКАСИ" та сприяння Міністерство юстиції України, Адміністрація Державної кримінально-виконавчої служби України та Пробація України Probation in Ukraine.

Під час вебінару консультантка FREE ZONE, докториня юридичних наук Наталія Крестовська та запрошена експертка, перша заступниця директора Пробація України Probation in Ukraine Ірина Яковець обговорили форми та методи взаємодії органів та установ виконання покарань, пробації із суб’єктами соціального патронажу, а також неурядових організацій, які допомагають у підготовці засуджених до звільнення та підтримують їх в процесі повернення до самостійного загальноприйнятого соціально-нормативного життя в суспільстві. Також було обговорено покрокові етапи ресоціалізації засуджених під час відбування покарань та після звільнення.

Учасники вебінару мали можливість поставити запитання щодо особливостей проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи із засудженими в рамках реалізації пенітенціарної пробації, а також розглянути особливості застосування повноважень органу з питань пробації під час підготовки до звільнення осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк, зокрема, й взаємодію між установами виконання покарання, пробацією із державними та неурядовими організаціями в процесі ресоціалізації засуджених.

Філія Центру пробації в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100