реклама

реклама

У Черкаській виправній колонії (№62) ще семеро засуджених погодилися взяти участь у пілотному проєкті щодо реалізації пенітенціарної пробації.

81589288_832057030576869_522660785067917312_o

Про це повідомляють у Придніпровському РВ філії Центру пробації в Черкаській області.

27 грудня на базі Черкаської виправної колонії відбулась зустріч начальника Придніпровського районного відділу Центру пробації в Черкаській області Оксани Волошиної із засудженими, що відбувають покарання у цій колонії.

Метою зустрічі стало інформування про пілотний проєкт щодо реалізації пенітенціарної пробації.

Оксана Волошина під час спілкування розповіла присутнім про завдання пілотного проєкту, чим він буде корисним для осіб, що готуються до звільнення з місць позбавлення волі, а також які можливості відкриваються для учасників проєкту, зокрема: соціальний супровід з метою поновлення втрачених соціальних зв’язків, забезпечення доступу до необхідних соціальних та медичних послуг, надання правової допомоги, залучення до процесу ресоціалізації громадських організацій тощо.

За результатами зустрічі ще 7 засуджених, що відбувають покарання у Черкаській виправній колонії (№62), погодилися взяти участь у пілотному проєкті.

Головним завданням проєкту визначено удосконалення процедури підготовки засуджених до звільнення; фінансування за рахунок місцевих бюджетів послуг, яких потребують засуджені на етапі підготовки до звільнення та після звільнення; забезпечення безперервності у роботі з особами, які готуються до звільнення, а також зі звільненими з установ виконання покарань; активізація неурядових організацій та суб’єктів соціального патронажу у процесі роботи із засудженими і звільненими; апробування моделі мультидисциплінарної команди в роботі із особами зазначеної категорії, а також удосконалення існуючого порядку підготовки до звільнення.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Петрович 02.01.2020 20:16
На початку 2000-х років там сиділи такі, що ще "Снікерса" не куштували. І нинішні термін "пенітенціарна пробація" навряд чи осягнуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100