У боротьбі з коронавірусом, як кажуть, кожна маска чи дезінфектори для рук на вагу здоров’я. В умовах загальнонаціонального карантину такі необхідні засоби захисту у більшості регіонів стали дефіцитом. Не оминула ця проблема і філію Центру пробації в Черкаській області, працівники якої, залишаючись на службі в цей нелегкий для країни час, щодня дбають про безпеку в кожній громаді області.

По допомогу для вирішення зазначеного питання очільник органу пробації Олександр Культенко звернувся до громадських та благодійних організацій Черкас. І відповідь уже не забарилася. Так, 13 квітня персонал Соснівського, Придніпровського та Черкаського районних відділів філії Центру пробації в Черкаській області безоплатно отримав від благодійної організації «Благодійний фонд Черкаси проти Коронавірусу-19», головою правління якого є Владислав Пустовар 200 індивідуальних одноразових захисних масок.

152343_1_2

Сподіваємося, що й інші небайдужі до проблем пробації громадські та благодійні організації, органи місцевого самоврядування області з розумінням поставляться до наявних проблем та підтримають органи пробації Черкащини на місцях, де спільно є відповідальними перед громадою за безпеку, життя та здоров’я людей.

Філія Центру пробації
в Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100