реклама

реклама

18 листопада в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України в режимі онлайн зв’язку для курсантів та студентів відбулася презентація стипендіальної програми «Завтра.UA». Координатор спільноти «Завтра.UA» начальник кафедри психології в особливих умовах Микола Фомич та представники відділу організації наукової діяльності розповіли пристунім про можливості та переваги програми, а також про те, як правильно подати заявку на конкурс, про етапи відбору стипендіатів та підтримку, яку надає дана програма.

Брати участь у цьому конкурсі можуть студенти 3-6 курсів закладів вищої освіти України. Обов'язкова умова –  займатися науковою діяльністю, а також мати активну громадську позицію та сприяти розвитку соціальних проєктів.

IMG_0314

Програма надає відкритий доступ до всіх проєктів фонду та можливість спілкування з провідними науковцями України.

Для участі потрібно написати конкурсну наукову роботу обсягом 8 сторінок,  заповнити форму на сайті та підготувати такі документи: рекомендаційний лист (автор – людина з будь-якої сфери діяльності, з якою претендент працював), відгук наукового керівника, мотиваційний лист, скани дипломів, подяк, нагород, фотографія.

Учасник має подати заявку та документи на сайті Програми «Завтра.UA» до 18 грудня 2020 року.

Перший тур конкурсу відбудеться в грудні 2020 року – лютому 2021 року.

Другий тур відбудеться в лютому – березні 2021 року. Експерти перевірять конкурсні роботи та нарахують бали за наукову діяльність

Третій тур пройде протягом березня – квітня 2021 року. Він передбачатиме оцінювання особистісного потенціалу здобувачів вищої освіти.

Про це інформують в інституті пожежної безпеки

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100