реклама

реклама

Територіальне управління ДБР у місті Києві завершило розслідування та направило до суду обвинувальний акт щодо активістки Тетяни Чорновол, яку обвинувачують у вбивстві.

chornovolt

Про це повідомляє UA.News із посиланням на інформацію ДБР.

Слідчі завершили досудове розслідування кримінального провадження за підозрою народного депутата України VIII скликання. Обвинувальний акт у відповідності до вимог статті 291 КПК України направлено до суду.

Нагадаємо, 15 грудня 2020 року Чорновол отримала обвинувальний акт у справі про умисне вбивство в результаті підпалу партійного офісу Партії регіонів у 2014 році.

Раніше, 16 квітня, Печерський райсуд Києва помістив Тетяну Чорновол під цілодобовий домашній арешт. Також Печерський суд дозволив ДБР вилучити дозволи на нагородну зброю активістки Тетяни Чорновол. Слідчі забрали і саму зброю.

Цьому передували проведені за місцем проживання Чорновол обшуки. Слідчі ДБР заявили, що було вилучено речі, «які мають доказове значення для розслідування», а згодом Тетяні Чорновол повідомили про підозру у вбивстві людини під час пожежі в офісі «Партії регіонів» у 2014 році.

Тетяна Чорновол – народний депутат VIII скликання (2014-2019 років). Тетяна Миколаївна народилася в Києві, але неодноразово заявляла, що за походженням вона – черкащанка.

Нагадаємо, в січні 2014 року вона звинувачувала тодішнього голову Черкаської ОДА Сергія Тулуба в «зароблянні мільйонів ціною життя шахтарів» і в тому, що його зять «відбував покарання за зґвалтування». Тулуб тоді відмовився подавати на неї в суд. Незадовго перед цим, у грудні 2013 року активну учасницю Революції гідності Тетяну Чорновол було жорстоко побито.

Будучи народним депутатом, Тетяна Миколаївна відзначилася протистоянням зі своїм колегою Антоном Яценком, а також так званим кнопкодавством.

Тетяна Чорновол була учасницею АТО під час оборони Маріуполя в 2014 році. Її чоловік, вояк полку «Азов» Микола Березовий загинув у бою 10 серпня 2014 року.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Solid/ 17.12.2020 16:09
Майдан Подвигів і страшних Протиріч.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Вона 17.12.2020 15:19
Це та, що бігала з арматурою і била вікна в київській адміністрації в часи майдану?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 стас 17.12.2020 13:50
От до чого доводить відсутність законодавчої бази на перевірку адекватності майбутніх депутатів-а,з оглядку на сьогодення,й президентів-відповідними медичними закладами. Щодо,власне ситуації з вбивством-тоді майданні активісти цим займались відверто.Треба Таню гарно перепитати,вона розкаже й про Парасюків,і про масу інших таких же... Сумно...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100