На ПрАТ «Юрія» стверджують, що стикнулися з діями недобросовісної конкуренції, що негативно вплинули на імідж торгової марки та ставлять під сумнів роботу великої команди спеціалістів, пише "Про головне".

В січні 2021 року головою Рівненської ОДА була оприлюднена інформація про невідповідність якості масла солодковершкового ТМ Волошкове поле.

Експертний висновок, отриманий в результаті проведення арбітражного лабораторного випробування, ще раз доводить, що ПрАТ «Юрія» використовує у своєму виробництві молочних продуктів в тому числі масла солодковершкового, виключно натуральну сировину, яка проходить ретельну перевірку на всіх етапах виробництва та відповідає вимогам нормативних документів.

Методи дослідження в Державному Науково-Дослідному Інституті з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи м. Київ, більш сучасні і відповідають вимогам ДСТУ ISO/IES 17025:2017 та мають міжнародне визнання результатів дослідження. Тому, згідно чинного законодавства, результати арбітражних досліджень – остаточні.

Наразі до Рівненської ОДА готується офіційне звернення, підкріплене результатами Експертного висновку від арбітражної лабораторії, щодо спростування наклепу на ПрАТ «Юрія» за невідповідність критеріям якості масла солодковершкового ТМ Волошкове поле.

«Запевняємо Вас, що ПрАТ «Юрія» гарантує якість та безпечність продукції ТМ Волошкове поле. Тому просимо не звертати увагу на недостовірну інформацію, яка можливо є нечесними діями ТМ конкурентів», – підкреслюють на підприємстві.

12

13  

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100