реклама

реклама

За українську мову повинно боротися насамперед не законодавство (хоч там і повинно бути все чітко і однозначно прописано стосовно державної – української – мови), а кожен громадянин України, на кожному кроці, у будь-якій ситуації. Про це у Черкасах під час відкриття фестивалю кам’яних скульптур «Живий камінь» сказав літературознавець, 12-літній політв’язень радянського режиму Євген Сверстюк.

– Хай, м’яко кажучи, недоумки типу Ківалова і Колесніченкасловоблудять під виглядом законодавства, але Україна має протиставитися їм! – сказав Євген Сверстюк.

За його словами, щоб перемогти, слід бути непоступливим.

– І тільки тоді ці черв’яки, які хочуть підточити гору, залишаться всього навсього черв’яками, – підсумував він.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #5 Патріот 08.08.2012 17:13
Прийде час і всіх цих ж.... украінофобів будемо відправляти на соловки або рудники, або роз..... за зраду народу України.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 ktd 07.08.2012 12:59
Ну это еще слишком мягко для этих пещерных нацистов-украиноофбов. Жаль только людей с ограниченными интеллектуальны ми возможностями обидел сравнением с нацистамию
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Оксана Колісник 06.08.2012 14:01
Цитую Гость:
Сам такой.
Для отримання таких коментарів, видно, і писався саме такий репортаж? Так, хлопці-дівчата, з "Прочерку"? Кажете, "політкоректні" напередодні виборів? Ех ви!
_______________ _______________ __
Від Назарія Вівчарика: Шановна пані Оксано, це не репортаж, це замітка. Репортаж я осьдечки написав у розділі таблоїд: http://procherk.info/tabloid/99-cherkassy-news/9339-jak-dzhigurda-u-cherkasah-duh-shevchenka-viklikav-foto
Якщо вас цікавить моя особиста думка, то я дуже поважаю Євгена Сверстюка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #2 Гость 06.08.2012 12:09
Сам такой.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Оксана Колісник 06.08.2012 08:44
Для Джигурди у кореспондентів "Прочерку" знайшлося чомусь неспівмірно більше слів. Ще щось буде, чи пан Сверстюк виявився "непідйомним"? На всякий випадок - ось репортаж корспондентки радіо "Свобода" Даші Бунякіної: http://www.radiosvoboda.org/content/article/24667364.html Як кажуть: відчуйте різницю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100