Керівником виборчої кампанії Партії регіонів на Черкащині призначено голову Черкаської облради Валерія Черняка. Про це «Прочерку» повідомили у прес-службі обласної організації Партії регіонів.


Разом з тим у прес-службі повідомили, що нардепа з Миколаївщини Сергія Майбороди, який зовсім нещодавно був призначений керівником Черкаського обласного виборчого штабу партії, вже на Черкащині немає. Натомість, керівником штабу в області призначена професор Черкаського державного технологічного університету, доктор філософських наук Анжела Бойко.

Як повідомив у коментарі «Прочерку» Валерій Черняк, він дійсно керуватиме виборчою кампанією «регіоналів», але – у відпустці.

– Керівник виборчої кампанії і керівник штабу - це різні речі. Щодо того, коли я буду займатися виборчою кампанією, то займатимусь нею тоді, як піду у відпустку, – сказав він журналісту, однак коли саме він збирається у відпустку, поки не зміг уточнити.

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 oks 26.10.2012 09:42
:sad: Розчарована Анжелою Бойко. Продалася?????? :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Вперше чую.. 12.08.2012 20:15
А у нас є ОБЛАСНА РАДА? ЯКА МАЄ БУТИ ПРОТИВАГОЮ? :P Вперше чую.. Є третєсотний відділ облдержадмініст рації - затравлені і перелякані чиновники, депутати збираються раз у три місяці хіба що в буфет піти.. ГИДОТА :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Промокашка 12.08.2012 20:08
Валерій Черняк настільки третьсортна шістка у пана Тулуба, що лінь навіть коменти писати :lol: :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Ксюшка 10.08.2012 12:59
Валеріє Петровичу, маю надію,що Ви будете таким же керівником виборчої кампанії, як і головою обласної ради!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Vesna 10.08.2012 12:44
Валерій Петрович, вітаю Вас з новим призначенням!
Та хочу нагадати Вам, що ви навіть не депутат обласної ради, тому що ви близько 1000 голосів програли Гоменюку. Але я думаю, що протоколи в надійних руках і ближче до виборів вони набудуть широкого розголосу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Оксана Колісник 10.08.2012 12:07
Треба переобирати. На носі формування бюджету на настпний рік, а голова депутатського корпусу області самоусувається від відповідальност і.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100