реклама

реклама

Батько загиблого у аварії, в якій фігурувало прізвище депутата Антона Яценка, каже, що до нього вже приходили адвокати, інформує «Українська правда» з посиланням на ТСН.


– Ввечері приїхали. Не приїхали до мене, не спитали, чи загинула моя дитина, вони питали, хто буде сплачувати збитки, - цитує батька Дмитра Гуртового.

Одна з дівчат, яка була з Дмитром у машині, телефоном розповіла, що їй дзвонили невідомі і натякали, щоб не говорила зайвого.

3 вересня 25-річного Дмитра Гуртового поховали. Ще двоє його друзів зараз у лікарнях із важкими травмами, третього вже виписали.

Daewoo Nexia Дмитра під Уманню зіткнувся з Mercedes-Benz GL 550. Гуртовий повертався з друзями з Софіївки. Зіткнення сталося, коли він виїжджав з АЗС на автодорогу Київ-Одеса. «Мерседесом» керував, за деякими твердженнями, Антон Яценко, а за іншими твердженнями – водій його сестри, яка є власницею «Мерседеса».

Очевидці ж розповідали, що за кермом «Мерседеса» була жінка, а в салоні – кілька чоловіків. Після аварії чоловіки зняли з «Мерседеса» номери, пересіли в позашляховик, який їхав позаду і втекли з місця ДТП, не викликавши ні швидкої, ні міліції.

У міліції заявили, що Гуртовий, виїжджаючи з АЗС, виконував розворот у невстановленому місці, не надав перевагу в русі та скоїв зіткнення з позашляховиком.

Однак батько загиблого розповів, що бачив відео з камери спостереження на заправці.

– Він виїжджає, проїжджає одна машина - не зачіпає, а друга зачепила - тільки курява, пилюка полетіла. Машина не гальмувала, бобік той не тормозив, - пригадав батько Дмитра.

«Регіона» Яценко уже заявив - і міліція підтвердила, що він не причетний до аварії. За його словами, позашляховик належить його сестрі, але в авто не було ні її, ні його, а за кермом був водій. Однак той нічого вдіяти не міг, бо правила порушив загиблий.

– Зараз майже точно відомо – нетверезий водій зробив порушення правил дорожнього руху. І, на жаль, ця людина працювала в правоохоронних органах, - заявив депутат (Дмитро Гуртовий працював інспектором міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції).

– Тобто класичний такий приклад, коли наявність службового посвідчення чи то інших якихось речей, присутність в органах дозволяє вживати алкогольні напої за кермом, - додав Яценко.

На запитання, звідки він має таку інформацію, адже експертиза тільки триває, нардеп повідомив, що спілкувався із начальником ДАІ Уманського району.

Водночас керівник відділу прокуратури області Валерій Барбаш сказав, що висновків експертиз, зокрема й на наявність алкоголю у крові загиблого водія, ще чекають.

реклама

Коментарі  

 
0 #67 Аркадій 10.09.2012 11:42
Ситуація не з простих, але якщо включити здоровий глузд, то стане зрозуміло, що це ні що інше ніж політична провокація.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #66 Чоловік 10.09.2012 11:00
Найцікавіше, що людям мульку дали, а вони й раді в неї вірити, знайшли собі негативного персонажа і вперед! А що було насправді, нікого не цікавіит, а навіщо ж і так вже є кого обговорити і кого брудом полити. Хай живе, наш непереможний народ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #65 Віталій 07.09.2012 18:03
Все дело в том, что рыгионалов все ненавидят, поэтому оппозиция не создает ботов. Все знают, что рыгионалы убийцы и воры. Они нас грабят. Зарплаты уменьшились, а те маленькие деньги, которые нам платят --- фантики. Их даже на доллары поменять нельзя. Доларов нет! После выборов 1 дол. будет стоять 16 грн. Опять все станут нищими.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #64 Терпимый 07.09.2012 17:58
У цьому у всьому потрібно разобраться.Ведь Яценко взагалі там небуло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #63 ... 07.09.2012 17:43
Интересно очень товарищ бот с высшим образование про ботов ПТУшников написал.Я вот живой человек,и тоже как вы выразились "боты",подтвержую сторону Яценка.Все на лицо.Работа в штабе оппозиции по устранению конкурентов кипит не по детски.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #62 Дефис 07.09.2012 17:35
Умение вовремя сориентироватьс я,чтоб облить грязью оппонента,подст авить соперника- это все методы борьбы за власть нашей волшебной оппозиции!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #61 Ельза 07.09.2012 17:21
які вчинки? Те, що спробував допомогти постраждалим, а їх вже проінструктувал и, щоб допомогу не брав? Ці чорні ігри опонентів Яценка занадто страшні. Яценко не міг бути за кермом, у нього є водій.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #60 Мандат 07.09.2012 15:55
Цитую Віталій:
Артем Шевченко --- честнейший журналист, кто смотрит его передачи знает принципиальност ь этого человека. Он не щадит ни власть ни оппозицию. Его расследования смелые и честные.

"Мочить" всех подряд - это его хлеб. и только не говорите мне, что журналист ТВi мочит оппозицию. Я сам, как бывший журналист знаю, как эти люди ждут выборов, чтобы срубить побольше бабла. Политзаказ на Яценка налицо. Тьфу, как же мерзко от всех этих игрищ :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #59 Віталій 07.09.2012 14:05
Артем Шевченко --- честнейший журналист, кто смотрит его передачи знает принципиальност ь этого человека. Он не щадит ни власть ни оппозицию. Его расследования смелые и честные.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #58 ПоЧерк 07.09.2012 13:57
Цитую Віталій:
Характер останніх коментарів тут показує, що вбив..я Яценко найняв групу тролів

Яку там "групу"?! Сидить один і шкрябає ахінею під різними ніками!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100