реклама

реклама

Кандидат у народні депутати Микола Булатецький першим проголосував на дільниці, що знаходиться у ЗОШ №32 Соснівського району (територія виборчого округу №195). Попри те, що підтримати себе кандидатові не вдалося (адже сам Булатецький балотується по іншому округу №194, – ред.), кандидат не засмучується, адже підтримав свого колегу – Володимира Греся. Голосувати Булатецький прийшов сам, тому що його син керує міським штабом, а дружина – член ДВК.

Микола Булатецький переконує: вибори на Черкащині завдяки бютівцям прийдуть без порушень.

Опозиція відправила на Чигирин додаткові групи спостерігачів для забезпечення чесних виборів

Опозиція відправила на Чигирин додаткові групи спостерігачів для забезпечення чесних виборів


– Ми робимо так, що тут і криса не проскочить! Я зараз знаходжуся на дільниці у ЗОШ № 25. Так тут ніяких порушень немає, – сказав Микола Іванович та заявив, що переконаний в тому, що всі кандидати від його команди отримають мандати.

Ще один кандидат, самовисуванець по округу №194 Валентина Жуковська проголосувала у Черкаській обласній філармонії о 14:00.

– Я проголосувала за майбутнє, за новий розвиток Черкас. Я впевнена в своїй перемозі, – сказала пані Жуковська, відповідаючи на питання журналістів.


Підсумовуючи свої враження від дня виборів, кандидат відзначила високу активність городян і якісну організацію процесу волевиявлення.

А от Любов Майборода проголосувала на годину пізніше. Голосувала також сама, адже доньки знаходяться за кордоном у Польщі та Німеччині, а чоловік у Черкаському районі.

– У цілому виборчий процес проходить нормально, адже 90% порушень відбулося ще до їх початку. На 95% комісії сформовані технічними партіями, які не мають ні мажоритарників, ні списків партій. До членів комісій у мене немає довіри. Ці вибори будуть сфальсифіковані, – заявила Любов Володимирівна.

За її словами, вибори – це крок на шляху розвитку демократії.

– Із цих виборів ми зробимо висновки і ще краще підготуємося до президентських, – зазначила Любов Майборода.

Кандидат у народні депутати по округу №199 (центр у Жашкові), самовисуванець Сергій Терещук голосує на окрузі №194. Цьогорічну виборчу систему вважає кращою, ніж минулу. Однак і цього року, за його словами, знайшлося місце для підкупу виборців.

– Я втомився від участі у виборах, однак головне – це мати гарну команду. Без неї навіть йти у вибори не варто, – зауважив кандидат у нардепи Сергій Терещук.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Сергій з Кривалівки 29.10.2012 07:26
Микола Булатецький переміг по 194 округу з великим відривом від Жуковської!.... Тепер питання у тому, чи влада не зробить якусь подляну, щоб скасувати результат...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100