реклама

реклама

Сьогодні другі роковини початку розстрілів на Майдані. У цей день зранку екс-мер Черкас, регіонал Володимир Олійник попереджав, що мітингувальників розганятимуть силою. Цього ж дня тодішній регіонал Антон Яценко отримав охорону

У цей самий час в Черкасах на сесії міськради скандалили, тодішній голова ОДА Сергій Тулуб озвучив жорстку заяву щодо подій в столиці, будівлю ОДА після штурмів забарикадували. Увечері в Черкасах на театральній площі молилися через події в столиці.

Нагадаємо, у ці дні в лютому 2014 року "Беркут" і міліція оточили урядовий квартал і перекрили вулицю Грушевського. Саме 18 лютого 2014 року вперше з часів Другої світової війни у Києві, нібито у зв'язку з можливими терактами, перестав працювати метрополітен. Цього дня спалили Будинок профспілок, де містився Штаб Революції.

Фото Олега Мороза з Фейсбуку

Фото Олега Мороза з Фейсбуку

Ранок 18 лютого розпочався із мирної ходи до Верховної Ради для підтримки голосування за повернення Конституції 2004 року. Тисячі людей рушили до будівлі парламенту, біля стін якого вишикувалися силовики і так звані "тітушки". Акція переросла в масові заворушення. Міліція застосувала зброю проти людей - по демонстрантах відкрили вогонь з дахів прилеглих будинків. Почався штурм барикад у центрі Києва, згадує ті страшні події видання LB.ua.

З 18 по 21 лютого в центрі столиці відбудуться пам'ятні заходи

З 18 по 21 лютого в центрі столиці відбудуться пам'ятні заходи

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ми їх туди не посилали», – чують в спину родичі загиблих майданівців

реклама

Коментарі  

 
+9 #4 бульба 18.02.2016 21:14
Цитую Пенсіонер:
А де той Тулуб?

А де та Украіна після цього запроданського шабашу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #3 Любов Майборода 18.02.2016 20:49
Два роки тому на Театральній площі ми молились і просили у Господа милості для нашої країни. Майже у всіх учасників було відчуття, що в ніч з 18 на 19 лютого проллється кров. Так і сталося. "Україна - це Європа" - гасло нашої молоді. Що ми спостерігаємо сьогодні? Ганебний шабаш псевдопартіотів і популістів у Верхонній Раді. Міжнародна спільнота закликає українців до єдності і політичної стабільності. Але радикали Свободи, Самопомочі, Батьківщини змагаються у ненависті до Президента та Уряду, розуміючи відчайдушні спроби Росії не пускати Україну в Європу за будь-яку ціну. Заради цього вбивають кращих людей на війні. Сьогодні слід молитись і просити у Господа розуму і терпіння.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 федор принципиальный 18.02.2016 20:07
Цитую Пенсіонер:
А де той Тулуб?

Спросите у махницкого,ярем ы,шокина-за два года ни одного ответа.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Пенсіонер 18.02.2016 17:45
А де той Тулуб?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100