Максим Михлик вважає Новий рік сімейним святом

Максим Михлик вважає Новий рік сімейним святом

Для голови Черкаської обласної організації Комітету виборців України Максима Михлика 2013-ий рік минає з неприємним присмаком через нечесну боротьбу на перевиборах.

– Рік насамперед запам’ятався виборами в «проблемних» округах. Весь рік тривала виборча кампанія, яка проходила на нервах. Багато в чому боротьба була нечесною, підкилимною… Тому неприємний присмак від цього року лишається виключно через вибори, – зазначив у коментарі «Прочерку» Максим Михлик.

Водночас приємним спогадом від року, що минає, він вважає Євромайдан.

– Це промінчик гордості за свій народ. Я дуже щасливий, що в Україні – такі люди, які виходять не заради політиків, а заради власного майбутнього. Думаю, спробую вибратися на Майдан на вихідні. Не за політиків, не за гасла, а заради народу. Зараз народжується громадянське суспільство, – констатував голова обласного осередку КВУ.

2014-ий рік Максим зустрічатиме в сімейному колі.

– Для мене Новий рік – це насамперед дитяче сімейне свято, – запевнив він.

Втім особливо відпочивати представникам громадської організації ніколи.

– Наступний рік буде дуже складним як для нас, так і для всієї країни. Враховуючи, що вибори 2015 року відбудуться у березні, вся виборча кампанія почнеться з весни 2014 року, максимум – з початку осені. Дуже з осторогою ставлюся до цих вибрів. Навряд чи вони будуть чесними.

НОВОРІЧНІ КАНІКУЛИ – святкова рубрика «Прочерку», в якій ми звертаємося до відомих, цікавих чи колоритних черкащан з проханням розповісти про те, як вони зустрічатимуть Новий рік, які традиції святкування в їхніх родинах та чого вони чекають від 2014-го року.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Покращення життя вже сьог 30.12.2013 19:35
Вибори Президента України відбудуться в кінці березня 2015 року. а саме 29 березня.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Дід Трохим 30.12.2013 14:22
Та які "Новорічні канікули"? Вже другий матеріал у рубриці - і всьо про політику. А де про неожиданні подарки,несанкц іоніровані обнімашки на кухні, шампанське, олів’є, походи на йолку в 2 ночі, кастріки на вулиці, катання на кульках в Юбілейному, танці до утра з ведмедями? Де свято? Чи не так рубрику назвали, чи не тих питаєте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 незнайка 30.12.2013 14:15
Если бы не неприятный вкус от работы-все было бы прекрасно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100