реклама

реклама

Черкаські опозиціонери вирішили прийти на сьогоднішню прес-конференцію не з пустими руками. У той час, як «свободівець» Юрій Ботнар приніс шолом беркутівця, керівник обласної «Батьківщини» Анатолій Бондаренко приніс на прес-конференцію лопату для відкидання снігу, зауваживши, що він подарує її меру Черкас Сергію Одаричу.

– Я почитав у «Фейсбуці», що Сергій Одарич відчищав у себе в Мошнах сніг, то на наступні вибори я йому рекомендую обиратися сільським головою Мошен. Бо коли він там відчищав сніг у себе, ми тут з вами не могли пройти по тротуарах. А я саме біля садочку неподалік свого будинку сніг відкидав, – запевнив Анатолій Бондаренко.


Він зауважив, що не побачив жодного очищеного від снігу тротуару.

Пізніше Анатолій Бондаренко у коментарі «Прочерку» повідомив, що активісти партійної організації «Батьківщина молода» та молодіжного крила 2Фронту змін» таки віднесли в міськвиконком лопату для Сергія Одарича.

– Хай Сергій Олегович не Мошнами і своїм домоволодінням займається, а Черкасами. Бо як відчистити від снігу своє домоволодіння хай вирішує з дружиною, а тут треба займатися тими повноваженнями, якими його наділила громада. А то він розповідає, про те, що мітинги проплачені інше. Мабуть, він вже заблукав тут в Черкасах, – обурювався Анатолій Бондаренко. – Я йому приведу пацієнтів з «Фрезеніусу» (черкаські «нирочники» страждають через недофінансування послуг на їх лікування – ред.), приведу тролейбусників (черкаські тролейбусники постійно страждають через заборгованості з зарплат – ред.) тощо. Оце ті проплачені люди?

Ведучи мову про лад у місті, Анатолій Бондаренко зазначив, що йому невідомо, щоб хтось з опозиціонерів, крім нього, чистив сніг. Проте він запевнив, що представники «Батьківщини» хоч і зараз готові вийти на прибирання вулиць.

– Що ж, нехай влада організовує, а ми вийдемо робити. Проте нащо тоді така влада, яка сама не здатна розчистити вулиці? – зауважив Анатолій Бондаренко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100