реклама

реклама

Серед списку 214-ти кандидатів у народні депутати України в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі України від Компартії України – п’ятеро черкащан. Про це «Прочерку» повідомили власні джерела.

Так, у затвердженому на позачерговому 45 з’їзді КПУ списку є пенсіонер Омелян Парубок (під номером 30), головний санітарний лікар Умані Лариса Качанова (№60), перший секретар Чорнобаївського райкому КПУ, депутат районної ради В’ячеслав Кравченко (№105), представник Звенигородського осередку КПУ Володимир Лаврега (№138) та другий секретар Придніпровського РК КПУ м. Черкаси, перший секретар Черкаської міської орагнізації ЛКСМУ Олег Омелянчук (№176).

Особливо комуністи виділяють зі списку Омеляна Парубка, пенсіонера, що нині є депутатом облради від КПУ. Омелян Никонович вже був нардепом у ВРУ 2-го, 3-го та 4-го скликання.

Як повідомили джерела, комуністи також затвердили і мажоритарників. Та перший секретар Черкаського обкому КПУ Віктор Роєнко, який сам буде балотуватися до парламенту по одномандатному виборчому округу №200 (з центром в Умані), навідріз відмовився журналісту видання називати прізвища мажоритарників. Бо спершу, мовляв, їх має зареєструвати ЦВК.

Проте вже відомо, що, крім Роєнка, КПУ затвердила таких кандидатів-мажоритарників на округи: депутат Черкаської міськради Віктор Білоусов (виборчий округ №194 - м. Черкаси, Придніпровський район), Олег Малий (№195, м. Черкаси, Соснівський район), Іван Костогриз (№ 197, м. Канів), голова Смілянського міського комітету КПУ, 1-й секретар Черкаської обласної організації ЛКСМУ, депутат місцевої ради Ольга Нікітченко (№198, м. Сміла)...

реклама

Коментарі  

 
+2 #7 Олег Омелянчук 19.09.2012 10:57
Дійсно достойні люди. Доречі, тим, хто про "заангажованість " згадує, хочеться запросити їх на палатку, що стоїть біля будинку торгівлі кожну середу та суботу і чисто для своєї совісті прочитайте газету про звіт фракції. Не завадило б критиканам і на сайті ВР побувати, там можете особисто перевірити за які законопроекти голосуала фракція, а за які ні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 За Україну!! 18.08.2012 22:02
Як видно, в списках компартії черкащина представлена достойними людьми.Нема тих мільйонерів (мільйонерш) на яких злі всі, нема мажорів, нетрадиціоналів , боягузів-псевдопатріотів , сторонників посіпак і запроданців. Є просто Люди. Такі ж "багатії" та "пани", як і ми з вами. То що, підтримаємо наших, чи знову "бий своїх, щоб чужі боялись"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #5 Йося 01.08.2012 10:59
Шановні, доброго дня,
Здалася вам та компартія, вони абсолютно безпорадні.
Білі пухнастики в порівнянні з Регіонами.
На Черкащині вони просто заробляють голоса для Регіоналів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #4 Гоп - стоп 31.07.2012 22:44
Парубок Омелян № 30 непрохідне місце! Умовно комунари можуть отримати близько 20 - ти осіб, для підтанцьовки у Регіоналів! Уявіть, ці марксисти на виборчу рекламу 50 млн. грн. кнопками в унісон з регіоналами понакляцували! Експлуатують ідею марксизму -ленінізму, а зубожілі виборці вірять, а вони на Майбахах розсікають і "бабки" у Женевах тримають!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 Василь 31.07.2012 21:12
Цитую кактус:
Ех, відкрити б їм очі на правду... Це ж вони, бідні, заангажовані, не знають, що таке справді комунізм. а це ж людиноненависни цька ідеологія, від якої загинули безліч українців.


ви просто не уявляєте, як недо......і комуняки ненавидять всіх нормальних, тверезомислячих людей. Знають, що понесуть свою гнилу і людиноненависни цьку ідеологію з собою в могилу, тому ПРагнуть всім серцем їм нагадити і перетворити їхнє життя на пекло. Голосують за ПРєзєндюків і бариг
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Крук 31.07.2012 19:52
Тепер діло за малим - отриати 5% підтримки щоб пройти у парламент. :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 кактус 31.07.2012 16:47
Ех, відкрити б їм очі на правду... Це ж вони, бідні, заангажовані, не знають, що таке справді комунізм. а це ж людиноненависни цька ідеологія, від якої загинули безліч українців.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100