реклама

реклама

У Сатанівці в останню земну дорогу проводжали свого Героя – Кудина Олександра Григоровича.

Він був надійним товаришем, завжди готовим підставити плече у важку хвилину. За це його любили й цінували, таким його запам'ятають назавжди.

Олександр Кудин народився 22 листопада 1986 року в селі Сатанівка. З 1993 по 2004 рік провів свої шкільні роки в Сатанівській школі. Після закінчення навчання здобув спеціальність водія й з того часу розпочалося його доросле та самостійне життя.

401818700_665862552393766_1307848256429306456_n

Так склалося по життю в Олександра Григоровича, що працювати довелося на різних роботах – на пилорамі, на Уманському пивзаводі, займався ремонтом автомобілів. Окрім цього, працював у Монастирищенському лісництві.

Олександр у липні 2022 року долучився до лав Збройних Сил України.

Стрілець-снайпер 137-го окремого батальйону, 35-ї окремої бригади морської піхоти матрос Кудин Олександр Григорович загинув 19 жовтня 2023 року в районі населеного пункту Кринки Херсонської області під час виконання бойового завдання, пов’язаного із захистом Батьківщини.

Певний час військовий вважався зниклим безвісти, рідні розшукувати Олександра і вірили, що захисник знайдеться, але дива не сталося й сьогодні Герой повернувся додому «на щиті».

Товариський, мудрий і розсудливий, гарний співрозмовник, людина щирої душі – таким Олександр Кудин залишиться в пам’яті всі тих, хто його знав і кого він так любив.

Провести в останню дорогу, віддати шану та підтримати родину загиблого Героя-захисника Олександра Григоровича Кудина прийшли рідні, близькі, друзі, військовослужбовці, представники влади та мешканці громади.

З пекучим болем у серці, на колінах, низько схиливши голови, проводжали мешканці громади Героя у останню путь. Матроса Олександра Кудина похоронили з військовими почестями на сільському кладовищі у Сатанівці під звуки залпу збройного салюту.

Труна була покрита Державним Прапором, який потім передали родині військовослужбовця, як символ його героїзму та відданості своїй державі.

Ціною власного життя Олександр Кудин здійснив найбільший подвиг справжнього чоловіка – віддав своє життя за цілісність і незалежність України.

Поділяємо горе родини – батька Григорія Микитовича, сестер Валентини Григорівни та Олени Григорівни.

Про це повідомили в Монастирищенській міськраді.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100