реклама

реклама

Подруги Олена і Світлана на День Святого Валентина отримали подарунок від черкаського ресторану «Yoshi» – безкоштовний бізнес-ланч.  Відвідавши заклад  раніше, жінки залишили коментарі на нашому сайті.

Один з ланчів подається у оригінальній коробці

Один з ланчів подається у оригінальній коробці


 – Якось я побувала в цьому ресторані із друзями, – розповідає Олена. – Ресторан сподобався вишуканістю та легкістю страв, а також інтер’єром та обслуговуванням. Такий собі маленький шматочок Японії з’явився у нашому місті.

Наступного разу черкащанка привела сюди й подругу – повечеряти після концерту.

– В японську кухню відразу закохалася, як тільки спробувала. Навіть сам процес їжі паличками особливий. Було цікаво дивитися, як готує японський кухар, бо ми сиділи недалеко і спостерігали, – розказує  Світлана. – Про це й написала в коментарі на сайті.

Подруги Олена та Світлана поділилися враженнями про страви на сайті "Прочерк" і отримали у подарунок бізнес-ланч

Подруги Олена та Світлана поділилися враженнями про страви на сайті "Прочерк" і отримали у подарунок бізнес-ланч

Жінки кажуть: відгуки залишали, не знаючи про акцію. Побачили фото страв, які куштували, то й вирішили поділитися своїми враженнями. Нині ж завдяки подарунку чи не вперше разом вийшли пообідати, бо зазвичай на це просто немає часу.

Шеф-кухар ресторану «Yoshi» Фудзівара Йошіхіро розповідає: у самій Японії спробувати комплексний бізнес-ланч не вдасться. Бо там немає таких закладів, де б готували різні види страв. Одні ресторани пропонують тільки суші, інші – тільки темпуру – морепродукти у клярі. А сама пропозиція бізнес-ланчу обмежується тією чи іншою знижкою.

У ресторані - авторська кухня шефа Йошівари

У ресторані - авторська кухня шефа Йошівари

– У нашому закладі бізнес-ланч це комбінація найпопулярніших японських страв. Це темпура – запечена креветка в клярі, страви під авторським соусом теріякі, сети, суші та роли. Своєрідне асорті, яке подається у традиційних коробочках. А також на вибір суп, салат чи десерт, –  розповідає директор ресторану Оксана Ямкова. – Таким чином, гості можуть насолодитися різним поєднанням смаків у одному комплексному обіді. При цьому ми прагнемо, щоб японська кухня була доступна для основної маси гостей.

Шеф-кухар Йоші зауважує: головний принцип японської кухні – користь для здоров’я. А ще він – не прихильник складних автентичних страв, які можуть бути незрозумілі черкащанам. Тож його фірмові страви – такі, як салат «Магуро Хотате Тар-Тар», суп-закуска «Чаванмусі», риба «Дорада Арадакі», фірмові набори, запечені крабові клешні під авторським соусом одночасно і екзотичні, і близькі до смакових уподобань жителів міста.

 Нагадаємо, що за допомогою нашого сайту кожен має шанс отримати подарунок від ресторану «Yoshi». Спробуйте авторські страви від шеф-кухаря Йоші, залиште свій відгук на «Прочерку» і матимете змогу отримати дисконт, сертифікати на продукти чи напої або ж безкоштовний бізнес-ланч.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Яна 22.07.2012 14:40
Когда-то после эксперимента в японскую кухню влюбилась с первого раза,и вот буквально вчера решили с подругой где-то провести время,очень хотелось уюта и тишины.Как раз вспомнились отзывы сотрудников про новый суши ресторан,сразу решили посетить. Новое знакомство,даже скорей приятное знакомство начинается в первых пять минут,мы были очень удивлены встречей персонала,отзыв чивостью,даже искренности улыбки что так редко всречается в наши дни. Интерьер,чудесн ая музыка всё это унесло оставив позади пыль и суету города. Да,признаюсь вот этот сладкий тэмп жизни ресторана дал именно то в чом так нуждалась на тот момент душа. Не меньше обрадовал и вкус пищи,и подача,и даже как не удивительно скорость подачи! Теперь у Йоши добавилось как минимум два постоянный посетителя. Мы очень благодарны за отличный отдых,так держать!!!!!!! :)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100