реклама

реклама

Студентка Анна Іваненко стала почесним клієнтом ресторану японської кухні «Yoshi». Дисконтну карку, яка дає право на комплексну знижку 10%, їй вручив шеф-кухар закладу Фудзівара Йошіхіро. Про акцію, яка проводиться на сайті «Прочерк», Анна дізналася з передачі на телеканалі «Вікка». Тож вирішила поділитися своїми враженнями від перебування в «Yoshi».

yoy

 – Я приходила сюди кілька разів із друзями, – розповідає Анна. – Взагалі-то я не можу назвати себе фанатом суші, але мені подобається пробувати щось новеньке, експериментувати. У «Yoshi»  сподобався приємний інтер’єр, оригінальне вбрання офіціантів, рівень обслуговування. Взагалі для мене обслуговування дуже важливе. Якщо в закладі приємне ставлення, то сюди хочеться приходити знову і знову. Приваблюють оригінальні назви страв у меню. Інколи можу навіть зачитатися…

Анна зізнається: колись із подругами пробувала готувати суші й удома, але вони, звісно, далекі від ресторанних.

Директор ресторану«Yoshi» Оксана Ямкова розповідає: у березні в меню з’явилися нові фірмові роли, які шеф-кухар Йоші розробив спеціально для черкащанок. Це роли з солодкими ягідними соусами, соусами з манго тощо. Однак чоловікам вони також припали до смаку.

Тож для Анни отримання дисконтної картки – ще одна нагода відвідати заклад і скуштувати новинку.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Олеся 21.10.2013 14:53
Прикольный японский ресторан, видно, что заботятся о своих клиентах))Были на выходных, порадовала их программа лояльности, скачали приложение Advice Wallet, заработали баллы - за посещения и рекомендации дарят ролл, сеты Фукуока и Сёгун...Еще вкусный чизкейк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100