Із міським головою Черкас ми зустрілися в Києві на одній із житлово-комунальних виставок. Поспілкувалися. Обмінялися контактами. Потім отримала запрошення від Сергія Одарича і, не вагаючись, рушила до Черкас.

Враження в мене дуже позитивні. У першу чергу від самого міста. У Черкасах дуже позитивні, життєрадісні люди. Завжди відгукуються, коли до них звертаються за допомогою. Таке відчуття, що в Черкасах існує своя аура, яка не властива іншим містам.

Коли я приїхала, мене вразила злагоджена робота команди міського голови. Багато новинок запроваджуються у місті. Видно, що Черкаси розвиваються. Помітно, що з’являються дитячі й спортивні майданчики у дворах багатоповерхівок. Міський голова Сергій Одарич хоче, щоб Черкаси в усьому були першими. Тому впроваджуються цікаві інноваційні проекти в ЖКГ, освіті, медицині, спорті, культурі. У медичні заклади закуплено нове обладнання, в школах і садках міняють вікна на сучасні склопакети і встановлюють індивідуальні теплові пункти.

Сподобалося, як проводяться в Черкасах різноманітні заходи: 9 травня, День міста, різні фестивалі. Людям потрібно відпочивати і душею, і тілом. І це в Черкасах вдається. Найцікавіше, що свята не повторюються. Принаймні так хоче міський голова. Щоразу якась нова ідея. А найважливіше, що до цих проектів активно залучається громада міста.

Людмила Зарічна, заступник міського голови Черкас

* уривок з інтерв’ю, опублікованого прес-службою Черкаського міськвиконкому

реклама

Коментарі  

 
+8 #12 Гость 13.07.2012 22:11
Цитую Лариса:
..як сам сбе не похвалиш... Ви на вулиці виходили, з жителями спілкувалися? Я в цьому місті проживаю з 1974 року, ото було місто- чисте, зелене, доступні парки, пляжі, а що тепер? Треба мати не аби які кошти, щоб хоч один раз за літо, побувати в парку 50-ти річчя, а щоб доїхати на пляж сім,єю.... Отож, не потрібно хвалити кума, свата, брата, хай їм та їхній роботі оцінку дадуть самі жителі!!!!!

Вы помните совдеповские времена, когда по городу ездили поливалки и людям дышать легче было. Это же экология, а сейчас? Что, воды в Днепре не стало?
Посмотрите на бульвар Шевченко - это же надо уметь так издеваться над природой и людьми. За то столбики перед мерией закопал. Ид....ы и ид.....кое отношение к жителям Черкасс и никакая З. из Ц. не помошник. Это маразм.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #11 Гость 13.07.2012 14:07
Вопрос всем: если вы переедите из села(Цюрюпинск) в областной центр,
наверное вам понравится.
Цюрюпинск меньше нашей Золотоноши.
Из этого можно представить какая там инфраструктура ЖКХ.
И какой прогресс могут получить Черкассы,
как один из бывших промышленных центров Украины.
Второе: ее образование говорит обо всем.
Я бы ее оценил как бухгалтерского м......ра(м.......ка).
А ее фото - это отдельный вопрос?
.........................................
Потом ответишь.
Бедные Черкассы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #10 Зоряна 12.07.2012 17:18
Цитую Ню-ню:
Цитую Черкащанин:
Чому скрізь пані Людмила виставляє своє фото 20-ти річної давнини? Напевне щоб на вулицях міста її не впізнавали?

Особисто я взагалі не впевний, що це її фото. Схоже, просто позичила його в когось, бо схожості - нуль.

Да это точно, как раз в цель, в данное время совсем другая женщина,а давать оценку действиям Одарыча что он тделает для нашего города, это она зря делает,пусть она с ним поработает и прислушается к тем людям,которых он уволил с горисполкома, несмотря на то что люди там проработали по 20-25 лет. А из-за его действий вынуждены были уйти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #9 karmen 12.07.2012 15:21
А ще є гарні кадри у Куриломуриловец ькому районі на Вінничині,Шишак ському районі в селі Пришиб,що на Полтавщині та у Кривих Колінах на Маньківщині :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #8 Місцевий 11.07.2012 22:35
Уривок з інтерв’ю (невідомо для кого), опублікованого прес-службою Черкаського міськвиконкому. Таке враження, що прес-служба його і писала. Зрозуміло, що в рожевому кольорі. А взагалі, інтерв'ю чимось нагадує застільний тост. Так і хочеться після нього заспівати радісну пісню.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #7 Оксана Колісник 11.07.2012 22:06
А там залишилося про цілодобову подачу гарячої і холодної води в Черкасах як "нонсенс", чи автор інтерв'ю вже придбав тлумачний словник? Чи ж він передав справжні слова пані Зарічної і тоді, Черкаси... Ну, переживемо якось, Дніпро ж поруч...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #6 федор припципиальный 11.07.2012 20:12
очередной лиз...д и подхалим одарич подбирает кадры не по профессиализму а кто в нужный момент ему ............ разобраться в его команде ..................... такая же и мадам грицацуева сбежавшая из цурюпинска что заставило эксмэра бросить семью близких родных и приземлиться в нашем в прошлом прекрасном городе ....... даже фото 30 летней давности чтобы не узнали
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #5 Дмитро 11.07.2012 17:00
Ох и б....а ! Как приехала - одно говорила, а сейчас обжилась и другое щебечет .. Это теперь второй Кудрявцев растет ??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #4 Ню-ню 11.07.2012 16:50
Цитую Черкащанин:
Чому скрізь пані Людмила виставляє своє фото 20-ти річної давнини? Напевне щоб на вулицях міста її не впізнавали?

Особисто я взагалі не впевний, що це її фото. Схоже, просто позичила його в когось, бо схожості - нуль.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #3 RUA 11.07.2012 15:50
Ну а сама то че? Стоило пер..ться из Цюрюпинска,лома я ноги, чтоб за сколько времени сделать такие выводы? Все это Олегович мог и на выстаке напеть.Пора уже по существу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100