Я тепер точно знаю, що голосуватиму за того кандидата, за ту партію, які найпершими кроками визначать люстарцію в правоохоронних та судових органах. Бо впевнена, що ці люди не зможуть працювати інакше, бо просто не вміють. Їх не вчать шукати вбивць – вчать вибивати зізнання. Не вчать судити – вчать таксам на відповідні рішення.

І, хай простять мені ті одиниці адекватних людей, які там можливо і є, але немає іншого шляху як тупо звільнити усіх і створювати ці органи заново. Бо жити у країні, де немає справделивого суду, а міліція перетворилася на злочинне угрупування – страшно... Це взагалі найстрашніше, бо означає, що з тобою можуть зробити все, що захочуть. І надія лише на те, що ти не впадеш в око черговому садисту в погонах, а твій чоловік не стане зручною мішенню для списування якогось «вісяка».

Але скільки така надія може зігрівати душу? У 2010 від насилля міліції постраждало 800 тис.людей, у 2011 –мільйон. Мільйон!!! Нас, не битих, залишається все менше. Рано чи пізно інстинкт самозбереження візьме своє і захочеться драпати з цієї країни. І готова будеш мити вікна і підтирати попки європейським чи американським діткам, аби тільки твої були у безпеці. Або захочеться бити вікна і морди, як жителям Врадіївки. До цього йдемо.

Панове політики, хто хоче керувати країною, де половина жителів збожеволіли від страху, а інша половина – від ненависті?

Вікторія Феофілова, голова КМГО «Молода Черкащина»

* з допису у Фейсбуці

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100