Я не хочу критикувати жодного зі своїх опонентів, бо кожен з них має своїх прихильників. Люди мають право вірити тому, кому вони хочуть. Дехто вміє викликати сльози, емоції, говорити красиві слова. Я – інший. Я не вмію так ефектно виступати перед публікою, але я знаю, як працювати. Працювати для себе і для вас. За мною тисячні колективи, які я створив свого часу, працюючи в будівельній галузі, я ініціюю у Верховній Раді такі програми та законопроекти, які сприяють розвиткові економіки, створенню робочих місць. І це вже реально працює. Тому моя позиція полягає не в тому, аби закликати голосувати за мене, а потім я б для вас щось зробив. Я роблю вже зараз і вже сьогодні.

Хотілося б лише порадити черкащанам, вибираючи з-поміж кандидатів, звертати увагу на дві речі. По-перше, що робить той чи інший кандидат для людей. Чи може він долучити організації, підприємства, благодійні фонди, аби надати конкретну допомогу кожному селу?  Хай це буде школа, дитсадок, амбулаторія чи якась нужденна сім’я. А по-друге, яким спеціалістом є цей кандидат. Якщо він спеціаліст «поговорити», то не чекайте від нього підтримки в майбутньому. Я дуже шаную і спортсменів і співаків і поетів. Але скажіть, що вони зможуть зробити в цій країні? Ми прожили уже 20 років, вибираючи у Парламент співаків і спортсменів, але так і не побачили змін на краще. У Верховній Раді не треба бігати чи співати, там треба конкретно працювати над економікою.

Тому переконаний: вірити треба тому кандидату, який уже щось зробив, за яким підприємства і господарства. Я не кажу вам – виберіть мене. Якби по вашому округу балотувався, наприклад, Петро Порошенко, то я б сам агітував, аби ви голосували за нього. Бо він ще більший господарник. І треба дивитися, чи ви вибираєте актора, чи людину від господарства.  І якщо я співпрацюю з міністрами, з головами комітетів, маю колег-однодумців, то, певно, в мене більше шансів добитися того, аби в селі поремонтували дорогу, ніж у кандидата, який виступає «проти всіх».

Бо ті, хто «проти всіх», будуть 5 років чубитися на трибуні, блокувати її ліктями, запускати димові шашки і тішити всіх вас. Але ж ви не в цирк вибираєте людей?

У моїй програмі – розвиток економіки на першому місці. Це будівництво переробних заводів, які дадуть нові робочі місця. А що стосується таких питань, як дороги, водогони та інших, то це лобізм. Вкупі з іншими колегами ми будемо «брати за горло» того чи іншого міністра і добиватися, щоб ці питання були вирішені. Бо, звісно, бюджету на все не вистачає. Але шансів залучити кошти на округ у мене значно більші, ніж у моїх опонентів, котрі розказують, що вони «проти»…

Я прошу черкащан – не дайте себе надурити, не вірте в дешеві прокламації та в критику всіх і вся. Тому що люди, які не хочуть нічого робити, вдаються тільки до одного – до дешевого красномовства.

Володимир Зубик, кандидат у народні депутати по 195-му мажоритарному округу, самовисування

* передвиборна агітація

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100