Я дуже вдячний усім черкащанам, які взяли участь у виборах, за підтримку.  Особливо хотів би подякувати жителям Чигиринського району, які повірили в мене, в мої ініціативи і віддали більшість своїх голосів на мою користь, а не на користь моїх опонентів. Саме на Чигиринщині активність людей була найбільшою.

Дещо засмутив мене результат виборів у місті Черкаси, де я маю програш – відрив від свого найближчого опонента десь на 2 600 голосів. На дещо кращий результат, якщо порівнювати з Драбовом і Чигирином, сподівався отримати у Чорнобаївському району. І я б не мав жодного занепокоєння та розчарування з приводу вибору жителів округу, якби моїми опонентами були економісти, господарники, підприємці, котрі своєю роботою на тій же Черкащині довели, що здатні працювати на інтереси громади. Але, на жаль, серед своїх опонентів я таких не побачив. Більше того, ніхто з кандидатів не взяв ніяких зобов‘язань перед виборцями щодо роботи на наступні 5 років.

І найбільше я розчарувався в тому, що люди, маючи гіркий досвід 20-літніх перегонів і безпросвітного життя, в черговий раз повірили, що мої опоненти з категорії популістів-демагогів щось виправлять у їхньому сьогоденні. А пропозиції людей, які довели, що є активною частиною співвітчизників, які чимало зробили для своїх колективів, для їхніх сімей, чомусь сприймають з обережністю й насторожено.

Щодо мене як кандидата в депутати, то люди почули і дізналися, що я слів на вітер не кидаю. І моє перебування на Черкащині впродовж двох з половиною місяців супроводжувалося серйозною допомогою у вирішенні багатьох господарських проблем. Благодійні фонди й компанії, які дізнавалися про потреби черкащан, активно відгукнулися і не відмовили жодній школі чи ФАПу, жодній сільській громаді. Допомагали і з ремонтом доріг, і з перекриттям шкільних дахів, і з відбудовами церков. Жодної гривні бюджетних коштів для вирішення цих питань залучено не було. Але люди  проголосували, на жаль, якимось дивним чином.

Я не виключаю, що результати голосування, які були по Чорнобаївському району, по Черкасах – наслідок  брудних технологій зі сторони моїх опонентів. Наші спостерігачі виявляли дуже серйозні порушення. Зокрема, фіксували автобуси, котрі привозили на дільниці людей з відкріпними талонами. Ми всі знаємо, що це заборонено, але хтось організовував «закид» бюлетенів. І якраз в той час, коли з’являлися автобуси, а це відбувалося здебільшого після 6 години вечора, було видно, що активність виборців зростала зростала. Я розповідав про ці порушення в ефірі телеканалу «ВІККА», мої юристи передали в правоохоронні органи протоколи про конкретні факти порушень. Але не впевнений, що буде якась реакція.

Та все ж вважаю, що мої слова і дії в період виборчої кампанії вплинули на свідомість людей, змінили принципи і підходи до обрання кандидатів.  Люди зрозуміли, що за мною конкретні справи. Ті соціальні угоди, які я підписав з громадами, передбачають реалізацію дуже серйозних інфраструктурних проектів у районах та в обласному центрі. І це не просто папірець, чи чергове «трюкачество». Люди зрозуміли, що основне – попереду. І я як депутат вирішуватиму їхні першочергові проблеми. Буде зроблено дороги, підведено газ, в місті буде побудовано колектор.

Люди повірили в те, що будуть захищені від свавілля і утисків з боку службових осіб, чиновників. А щоб вони остаточно переконалися, що за мною не просто слова і не пусті обіцянки, я оперативно реагував на проблеми своїх співвітчизників, не відкладаючи їх на завтра чи на післязавтра, а допомагаючи ще до дня виборів.

Володимир Зубик, народний депутат України,

кандидат у депутати по виборчому округу № 195

Коментар за підсумками виборчої кампанії

реклама

Коментарі  

 
+9 #2 Полишинель 03.11.2012 18:48
Слов не бросает, только деньги***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Новый Гость 02.11.2012 20:05
Поживем посмотрим.
Кто есть кто???
А пока ля-ля.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100