реклама
Sucurity Police

реклама

Це ж прапор держави, яка нищила українців. І замість того, щоб вшановувати пам'ять справжніх героїв України, нинішня влада намагається всіма можливими засобами реанімувати Радянський Союз, повернути Україну в минуле. Це наруга над  памяттю мільйонів людей, – і українців, і німців, і поляків, і росіян, які загинули під час Другої світової війни.

Не забуваймо, що Радянський Союз так само був агресором, як і Німеччина. І після пакту Молотова–Ріббентропа Друга світова війна розпочалася не 22 червня 1941 року, а 1 вересня 1939 року, коли радянські війська увійшли в Західну Україну, Прибалтику, Бессарабію і почалися депортації, розстріли. Тому нам треба переглянути своє ставлення до цих подій, покаятися, як це зробили німці, і вшановувати пам'ять жертв Другої світової війни.

Щодо цієї теми, то політичні партії підготували відповідну заяву, яку підписали керівники восьми обласних організацій політичних партій. Я її зачитаю на сесії обласної ради 29 квітня.

Любов Майборода, депутат Черкаської обласної ради, заступник міського голови Черкас

Від «Прочерку». Нагадаємо, що Верховна рада прийняла закон, який робить вивішування червоного прапору з серпом і молотом до Дня Перемоги обов'язковим на всій території України.

реклама

Коментарі  

 
-2 #13 СИРИУС БЛЭК 01.05.2011 00:42
стодоля у дежаві живе!
його ганчірка жовто блакитна без війни і мясорубки зжерла 7 млн українців бо смертність вища народжуванності вклонімося Кравчукую Кучмі Ю і Я
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #12 NazarStodola 30.04.2011 11:34
Не хочу й не буду "памалківать"! Не однаково мені, під яким прапором треба вшановувати (помітьте: НЕ СВЯТКУВАТИ!) пам"ять загиблих у тій м"ясорубці, що вчинили на весь світ два сатанинські відроддя Гітлер та Сталін. І найбільше постраждав саме український народ. Так, представники моєї нації брали в руки і "трьохлінійку", і "Шмайсера". Так, наш народ попав у страшенну безвихідь: летіли голови й з-під сталінських, і з-під гітлерівських сокир. Наповнювали наші земляки і площі освенцімів, і гулагів. Тож, жодного виправдання вивішуванню червоних ганчірок (а вони містили в той історичний епізод - і СВАСТИКУ, І СЕРП і МОЛОТ - обидва червоні!) я не бачу. Це - ганьба для дежави Україна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #11 Игорь 29.04.2011 13:28
Под нынешним флагом идет настоящий геноцид Украины - инфляция,БЕЗРАБ ОТИЦА, БАНДИТИЗМ ВЛАСТИ. Тотальная коррупция и лицемерия достигли апогея. При тех советских знаменах было ли такое???
Давали БЕСПЛАТНО КВАРТИРЫ,БЕСПЛА ТНАЯ УЧЕБА И Т.Д.
А что сейчас? Сами видите - ДАЛЬНЕЙШАЯ ДЕГРАДАЦИЯ НАЦИИ, МИГРАЦИЯ МОЛОДЕЖИ ЗАГРАНИЦУ. Кстати - убогое медобслуживание населения- нормальных врачей всеменьше
дебилов среди них все больше.
ДАК УЖ ПОМАЛКИВАЙТЕ УЖЕ О ПРАПОРАХ!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #10 Мирослав 29.04.2011 12:27
Втрати Радянського Союзу у другій світовій війні втричі більші, ніж німців. Бо Сталін гнав людей під кулі з одною гвинтівкою на трьох. А ззаді йшли загранотряди НКВС, які стріляли своїм в спину.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #9 Кронос 29.04.2011 12:26
Ну при чем здесь политика? Есть желание людей 9 мая воссоздать атмосферу 1945 года, а это должно делаться по примеру Черкасс - парад Победы, советская форма, соседские обеды и красные знамена. Только так! Кому оно надо эти рассуждения кто был агрессором, кто не был агрессором. 27 миллионов людей полягло, защищая свою Родину. Над Рейхстагом воодружали не сине-желтый флаг и тризуб, а красное знамя. Расслабтесь, дайте людям 9 мая окунуться в воспоминания, без оценок и умничаний про Гитлера и Сталина.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #8 Frosya 29.04.2011 12:23
Пенсія у "переможців" в 10 раз менше, ніж у переможених. Вклонятись радянським міфам - ганьба для українців. Вічна пам`ять загиблим у тій страшній м`ясорубці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #7 Черкащанин 29.04.2011 10:27
Якщо люди воювали, то вони воювали за своїх батьків, жінок дітей. А прапор це використовують сучасні політики. Як свідчать ті хто воював на прапори не вистачало матеріалу, За Сталіна кричали тільки в фільмах. Свято це дійсно зі сльозами на очах.Талант полководца коли передбачити досягти перемоги з малими втратами, 27 млн положили, а німці 8, ТАК хто переможець. Наразі нас вчать жити в в злиднях заради прапора. Коли будемо жити як Симоненко тоді і самі будемо прапори вивішувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 молния 29.04.2011 08:49
Пані Л.Майборода, лише одне запитання: "Ви, як заступник міського голови,
коли займетесь належним виконанням своїх службових обов"язків ".
У занепаді є: охорона здоров"я, заклади освіти, виховання молоді, ситуація
зі СНІД та інше(згідно обовязків), а Ви про КРАСНУЮ АРМИЮ.
А якщо до вподоби політика, то займайтесь нею, а посаду залиште.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Реаліст 29.04.2011 08:15
На сто відсотків підтримую слова пані Люби! Цікаво, що було б, якби в сучасній Німеччині вивісили нацистські прапори, святкуючи, скажімо, таке приємне для німців свято, як будівництво ідеальних дойче-автобанів, започатковане Гітлером? Цивілізована Європа давно "урівняла в правах" дві імперії диктаторів - гітлерівську і радянську. А наші бовдури звикли рівнятися на те, що "настоятльно рєкомєндуєт" Кремль.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 СИРИУС БЛЭК 29.04.2011 07:08
Якби радянські війська не ввійшли в Західну Україну то вона була б і нині в складі Польщі.
Мабудь це блакитна мрія пані Майбороди
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100