Не хочеться говорити про негативні моменти, але ситуація вимагає: група негідників прагне нелегітимним шляхом взяти під контроль Черкаси. Особливо обурює, що очолюють цю групу головні люди Черкаської області. Напевно Дерьмовой і Тулуп забулися в своїх ігрищах. Напевно, вони забули, що ми з Сергієм Одаричем не боялися відстоювати інтереси держави навіть у протистоянні з такими мастодонтами, як Кравченко та Кучма.

Вибачайте за емоційну розмову, але те, що відбувається зараз в Черкасах, по-іншому як свавіллям не назвеш. Нещодавно на вулицю вивалилися «хлопці» у білих футболках з фашистськими гаслами «Бий жидів», і це зійшло з рук. Після цього порушено цілу низку сфальшованих кримінальних справ проти людей, які відмовляються виконувати політичні замовлення негідників. Відбувається тиск на депутатів міськради, аби вони проголосували «як треба». Можливо, всі ці питання я і не підіймав би на загал, але те, що сьогодні відбувається у місті, тхне махровим кучмізмом. Дійшло навіть до розповсюдження фальшивих листівок, що нібито міський голова Черкас закликає знищувати бездомних собак та котів.

Я звертаюся до усієї баскетбольної родини: коли ми з вами започатковували баскетбольні традиції у Черкасах, коли говорили про баскетбольну столицю, коли мріяли про майбутні успіхи тоді ще маленьких дітей, то закладали зовсім інші принципи в поняття «наше місто», «наше майбутнє», «здорове майбутнє». Тепер ці принципи група негідників намагається зруйнувати, натомість повертаючи нам аморальну авторитарність кучмізму.

Я - проти.

Президент, з яким я неодноразово спілкувався на теми дерегуляції, наскільки розумію, теж проти таких рудиментів у сучасному суспільстві.

Міський голова Черкас Сергій Одарич – теж.

Ми закликаємо вас захистити наші з вами принципи.

Ми – за політичну боротьбу, але без використання ломових, незаконних, негромадянських прийомів.

Якщо комусь потрібна влада, то «вільним демократам» потрібне хороше європейське місто. Вам, наскільки розумію, теж.

Прошу перепостити усіх, хто підтримує цю громадянську позицію.

Михайло Бродський, соратник мера Черкас,

голова Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва

* передрук з допису на сайті баскетбольного клубу «Черкаські Мавпи»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100