У будь-якій демократичній країні цинічна спроба захопити приміщення органу влади, зупинити його роботу – це кримінальний злочин. І за нього треба відповідати перед Законом.

Так звані «вожді» опозиції закликали та догідливо виглядали заїжджих молодчиків, підбурювали натовп молоді, в тому числі неповнолітніх, на радикальні дії! А коли переповнений агресією натовп кинувся виламувати двері та бити вікна, підло стали за їхніми спинами. А потім під шумок повтікали і поховалися в сміттєвих баках!

Боляче і дуже прикро, що в свої політичні ігрища такі горе-політики втягують дітей. Тих, хто тільки-но починає шукати свій шлях у житті, формує свій світогляд.  Наголошую – чужих дітей! Бо своїх вони ховають вдома.

Агресія, екстремізм, насилля, погроми, вандалізм – хіба такого майбутнього ви хочете для своїх дітей?

Я вдячний тим черкащанам, що не піддалися на провокації, не підтримали екстремістських дій заїжджих і місцевих «штурмовиків». І особливо я вдячний тим, хто намагався цьому безладу протистояти.

Події останніх днів показали, що лідери опозиції не здатні впливати навіть на своїх прихильників.

На жаль, ескалація конфлікту продовжується, і нагнітають її так звані «народні ради». Вони намагаються перебрати на себе функції органів влади. Хочу спитати в ініціаторів: які є правові підстави для їх створення? Де воля всіх черкащан? Де їх право обирати і бути обраними? Чи ви вважаєте, що групка людей на площі може вершити долю області? І на цьому беззаконні ви хочете вести людей в майбутнє? Це, м’яко кажучи, безвідповідальність і дешевий популізм.

У цій суспільно-політичній ситуації особливо важливо забезпечити всі сфери життєдіяльності області. Насамперед – безперебійну роботу комунальних служб  у зв’язку з погіршенням погодних умов, своєчасне надання медичної допомоги, виплату заробітної плати, пенсій та інших соціальних платежів.

Сьогодні будь-який крок, будь-яке слово, проголошене політиками, набувають особливого значення. Тому перш за все прошу всіх бути виваженими в своїх діях, виступах і заявах. Не гасел і закликів чекають люди! Вони чекають від усіх нас конкретних дій задля їхнього добробуту і злагоди в їхніх домівках.

Сергій Тулуб, голова Черкаської облдержадміністрації

* матеріал надано прес-службою Черкаської ОДА

реклама

Коментарі  

 
+2 #33 Нестор Іванович 05.02.2014 00:32
Цитую Вася:
Глаза выпучит и вещает что-то там. Фу, не власть а ........ хочется глядя на него. :-*


Точно як у анекдоті: "Не заважайте, я к...каю."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #32 Вася 04.02.2014 12:16
Глаза выпучит и вещает что-то там. Фу, не власть а ........ хочется глядя на него. :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #31 Донецька проблема 02.02.2014 11:15
проблема Януковича і його посіпак полягає в тому, що вони всі з Донбасу, де ніколи не шанували грунтовних знань з історії України.

Якби ж бо знали, то розуміли б, що навіть прибравши людей із центру столиці, отримають широкомасштабну партизанщину по всій Україні. Приклади вб...ва Мельника пенсіонером і захоплень адмінбудівель у регіонах - яскраве тому підтвердження!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #30 Василь Миколенко 01.02.2014 23:23
Цитую федор принципиальный:
А то ,что фуфайкин втягивает детей из Луганска и Кировограда,как это понять?


ПОНЯТЬ ЭТО ПРОСТО : ВЫРУЧИЛ ЗЯТЬ - З*К , СМОТРИ ЗАПИСЬ :

http://blogs.pravda.com.ua/authors/chornovol/52ed2a367ed4c/
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #29 народ разумный 01.02.2014 23:05
http://www.youtube.com/watch?v=p7Xk1E6RvfY Смотрите, слушайте и думайте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #28 народ 01.02.2014 22:29
По сообщениям из областей, в которых оппозиция взяла власть, и освободила гос. Учреждения от «донецких» население прибывает в недоумении от «новой власти» , которая приостановила выплаты зарплат, пенсий и пособий… Кроме того предприятия ЖКХ грозят отключением поставки воды, электроэнергии и газа, т.к. до сих пор от новой власти не получили финансирование, в том числе по просроченной задолженности. Дальнейшее затягивание процесса передачи власти в руки оппозиции грозит полным финансовым и экономическим коллапсом для областей, в которых помещения государственных институтов власти заняты представителями новой революционной власти. Население ждет, пока еще мирно, от новой власти обещанных радикальных изменений в отношении власти и народа, конкретных выплат европейского уровня зарплат и пенсий, отмены границ с Европой и человеческого к себе отношения.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #27 черкащанка 01.02.2014 22:24
Правильно Сергій Борисович каже! Ми Вас підтримуємо і як казав Владика Сафроній:"Дякуємо Президентові за те, що прислав нам такого очільника регіону." Дякуємо Вам за адекватні дії на погроми та варварство черкаських горе-політиків, які ще й до цього втягують чужих дітей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #26 федор принципиальный 01.02.2014 09:54
А то ,что фуфайкин втягивает детей из Луганска и Кировограда,как это понять?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #25 Мефодій 31.01.2014 23:29
Агресія, екстремізм, насилля, погроми, вандалізм – хіба такого майбутнього ви хочете для своїх дітей? - згідний не хочу, але і монархії одної донецької області терпіти не буду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #24 Василь Миколенко 31.01.2014 17:24
Черкаси захопили б...ти на чолі з Тулубом...

http://cityukraine.info/?citynews=78756
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100