Робиш людям добро, а вони відповідають злом. Так можу охарактеризувати ситуацію із псуванням міського комунального майна за адресою вул. Гагаріна, 73, 75, 77, 79.

Навмисне псування дитячого майданчика є адміністративним порушенням і карається згідно з чинним законодавством.

Ті, хто це робить, мабуть, просто не знають про покарання або ж не беруть це до уваги. Мій будинок знаходиться неподалік від того місця, де нещодавно жителі будинку Гагаріна, 75 (середній під’їзд) розмалювали дитячий майданчик, а саме місця, де сидять батьки дітей та інші, автомобільним мастилом. Хочу сказати, що я не бачив людину, яка цим займається. Але ці спроби почалися вже давно і продовжуються й до сьогодні.

Такі люди – вандали, інакше їхню «діяльність» не назвеш.


Я здивований тому, що люди не дбають про місто, в якому живуть.


Я поспілкувався з деякими жителями цього будинку, щоб вони якось аргументували свої дії, на що я отримав таку відповідь: «Ви, покидьки, там сидите до ночі, кричите, не даєте відпочивати»… Згоден, цей дитячий майданчик знаходиться в центрі району «Митниця», тому під вечір там збираються люди заради відпочинку і це, на мою думку, є природнім явищем. Жителі будинку дуже часто попереджали молодь, що викликатимуть міліцію. За моїми даними, вони цього не робили жодного разу,  а просто почали збирати між собою гроші на мастило, щоб залити дитячий майданчик. Цими діями вони псують майно міста, майно людей, в першу чергу, одяг: джинси, шорти... Вони навіть не міркують про відпочинок маленьких діток, котрі дуже полюбляють саме цей майданчик.


Я вважаю, що місцевій владі потрібно звернути увагу до цього питання та якось допомогти людям дійти спільного висновку задля вирішення конфлікту.


А так, у мене запитання: хто поверне мені та іншим постраждалим гроші за збитки, що спричинило скоєне діяння?

Я як особа, яка зацікавлена у вирішенні цього питання, підготував невеликі банери з попередженням для молоді про заборону вживання алкогольних напоїв, куріння тощо в публічних місцях. Адже саме ці порушення змусили жителів будинків піти на радикальні заходи.


Станіслав Сафонов, студент

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100