Мене представив колективу заступник голови Черкаської обласної ради Василь Петрович. Все пройшло врівноважено і спокійно.

Сподіваюсь, що все складеться добре: я людина спокійна, буду прислухатись до кожного працівника, керівника. Я трохи читав про листи на підтримку минулої керівниці в інтернеті. Думаю, я не маю в це вникати. Що було, то було. Але люди прийняли мене добре, я не побачив невдоволення моїм призначенням ані в очах, ані в міміці. Всі аплодували і підтримували. Всі вони професіонали своєї справи, а я ціню професіоналізм.

Роботу Сисоєвої (Ольга Сисоєва – в.о. директора обласної філармонії із 15 квітня по 21 червня 2013 року, – ред.) не аналізував. Думаю, що в те, що вона робила, не дуже варто вникати. Я буду починати роботу з чистого листка. Не буду обвинувачувати когось, а просто братись до роботи. Будемо об'єднуватись в єдину команду і працювати по-новому. Це буде правильніше і чесно.

Юрій Федоряка, новопризначений директор Черкаської обласної філармонії

* із коментаря «Газеті по-українськи»

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 uncleVic 31.08.2013 09:33
Цитую Сірожа:
Федоряка, взагалі не варто в роботу вникати, вникай - не вникай - у тебе річний контракт і через рік тобі і без того скажуть гудбай!

Имхо, раньше....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 uncleVic 31.08.2013 09:03
Цитую observator:
Цитую Дід Трохим:
Настоящий палковнік; сказав про женщіну купу гадості, ну як красіво!

Женщины - на пляже. А ... без ума и образования во главе филармонии - это жертва голубого маразма. Нехай ей уважаемые партнёры компенсируют услуги ДРУГИМИ способами.

Сабж очень гордится тем, что у него ДВА высших образования.... Это похоже на три культуры, полторы вежливости или полбеременности ... Оно или есть, или его нет...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 uncleVic 30.08.2013 06:52
"Холтофф...Этот будет рыть землю" - подумал Штирлиц...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100