Тільки на лісових дорогах можна зустріти ями та баюри такої глибини, як в Черкасах на вулиці Піонерській (між вулицями Благовісна та Ільїна).

Ще у 2010 році екс-мер Сергій Одарич у своєму глянцевому звіті «Черкаси 2006 – 2010» на сторінці 13 звітував громаді про чергову перемогу – відремонтовано вулицю Піонерську! Це був тільки піар. Він ніби забув, що вулиця Піонерська не закінчується на перехресті з вулицею Благовісною, а перетинає її та вулицю Ільїна і тягнеться до провулку Архітектурного.

У 2011 році його заступник Олексій Леонов на запит людей у листі – відповіді № 156-2 від 07.02.2011 р. завірив мешканців прилеглого до вулиці Піонерської будинку ( по вулиці Благовісній, № 214), що питання ремонту вулиці Піонерської буде враховане при плануванні робіт на 2011 рік. Це не було виконано.

У 2012 році на зустрічі з мешканцями будинку по вулиці Піонерській, № 45 директор департаменту ЖКГ Олександр Риджанич обіцяв докласти зусиль і відремонтувати вулицю Піонерську коштом міста або коштом ТЕЦ, яка, неодноразово ремонтуючи тепломережу,розрила асфальт, насипала пісок, щебінь і забула про дорожнє покриття. Це також не було виконано.

26.02.2013 р. Черкаський міськвиконком опублікував перелік вулиць, що потребують виконання поточного ремонту у 2013 році. Люди, які знаються на інтернеті і читають новини на сайті, побачили в переліку назву своєї вулиці, зраділи, бо знову повірили в обіцянки чиновників мерії.

Але радість і сподівання на покращення були недовгими, бо на звернення від двох будинків №№ 55 і 45 по вулиці Піонерській мешканці отримали лист № 4901-01-18 від 16.05.2013 р., в якому директор департаменту ЖКГ Олександр Риджанич вже за дорученням в. о. мера Віктора Білоусова зазначив, що: «… звернення стосовно ремонту дорожнього покриття по вул. Піонерській між вул. Благовісна та вул. Ільїна розглянуто … Повідомляємо, що рішенням виконавчого комітету Черкаської міської ради № 163 від 19.02.2013 року, із врахуванням обсягів фінансування, затверджений перелік вулиць на проведення ремонту вулично-дорожньої мережі у 2013 році. Вищезазначена адреса до переліку не включена».

Виходить, що стара безвідповідальна влада відбула свій термін, багато разів брехала людям і нічого не зробила стосовно ремонту вказаної ділянки вулиці Піонерської. Чиновники «плідно попрацювали», отримали (а не заробили) немалі гроші за свої відписки, наведені вище, потім «їх пішли» нові чиновники, які тепер «допомагають» вже новому в. о. мера знову загнати це питання у глухий кут. Дивує також те, що чиновник, відписавшись від чергового запиту, не ставить його виконання на свій контроль, не слідкує за ним, не корегує (в разі необхідності) термін його виконання, не підтримує зв'язок з людьми, які надіслали йому запит, а міцно спить після «результативного» трудового дня. Такий підхід до справи говорить про непрофесійність чиновників мерії щодо виконання своїх обов’язків перед громадою міста.

Мешканці будинків №№ 55, 45 по вул. Піонерській та № 214 по вул. Благовісній зневірились у чиновниках мерії, вже не хочуть з ними листуватися і чекають відповідь в.о. мера на цю статтю.


P.S.:1. Нещодавно німець, чоловік доньки моєї знайомої, приїхав у Черкаси відвідати тещу. Коли він повернув з вулиці Благовісної наліво на вулицю Піонерську і з переляком за свій автомобіль проїхав по «обласній лісовій» ділянці, він зупинився і сказав: «Черкаси – капут. Ніколи більше сюди не приїду».

2. Мабуть, якби мер міста або губернатор області хоч раз проїхали по вказаній ділянці дороги, їх ставлення до неї змінилося б кардинально.

3. Шановні можновладці, якщо у майже мільярдному бюджеті міста не вистачає грошей, щоб за 4 роки відремонтувати 200 метрів дороги,  або якийсь черговий секвестр наступає Вам на п’яти, не обіцяйте людям нездійсненного, закрийте з обох боків цю, до слова, дуже популярну у водіїв, ділянку вулиці, щоб іноземні та українські гості не лякались, і разом з черкащанками не ламали свої авто, або зробіть те, за що Вам платять гроші: приведіть до порядку вулицю.

З повагою до громади, пенсіонер, ветеран праці Василь Лупіна

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #21 помним, любим, ....... 14.08.2013 14:08
А мы ждём своего горячо любимого депутата Гудзенка на улицах Калинина - Толстого - Рождественской. Мы верим, что он, как человек кристальной моральности, посодействует восстановлению асфальтовых покрытий после трубного "ремонта", пожилые люди перестанут обходить, а дети перепрыгивать катакомбы из болота. И все мы, как в прежние времена, будем собираться во дворах с излюбленным депутатом, водить хороводы, петь советские песни и фотографировать ся на память.
Желательно до конца лета. 2013-го, естественно...

Дороги восстанавливать - это, конешно, не в жюри конкурса красоты сидеть и не с послом Израиля доску чествования открывать. Но тоже нужно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #20 Нестор Іванович 14.08.2013 09:54
Ну чого завелися? Дороги у нас просто супер, на днях президент головному покращувачу доріг (та і всього життя чуркащан вцілому) навіть бляху тіпа орден вручив за його покращення. А ви: "дороги погані - дороги погані", просто "дякувати" покращувачам потрібно вчасно. А там дивись і гроші підуть не по карманах, а справді на ремонт доріг.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #19 ВАСИЛЬ МИКОЛЕНКО 08.08.2013 23:46
Цитую ВВ:
Цитую федор принципиальный:
А черкащане молча наблюдалм семь лет,как горе-реформатор уничтожает город,сами виноваты,что дали возможность неучу превратить наш в прошлом чветущий город в"мисто успиху и райский уголок".

Брехня! Одарич розпочав капітальний ремонт доріг міста. А ці неуки його не продовжують.


Це не капремонт, а міна сповільненої дії.
Адже неук підняв асфальт на рівень, а то і вище бордюрів.
А взимку це приведе до того, що при заносі машини авто, в кращому випадку, збиватиме дерева, а в гіршому - пішоходів на тротуарах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #18 Karton 05.08.2013 15:02
Ну Одарич в Москві і про це всі знають.
Це йому дозволили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #17 Дід Трохим 05.08.2013 13:39
Анекдот в тєму. Приїхав нємчик в Україну, перетнув митницю і через кілометр влетів в охрєнітєльну ямегу. Погнув, покурочив всьо шо можна. Через час допхалися туда гаїшники, евакуатор. Він їм со слєзами на глазах: - нада ж було стовпчики полосаті поставить, флажочки повісить... А сержант Петренко йому по сущєству: - ти, вражина, таможню пересікав? Флажочки і стовпчики бачив? То якого... тобі нада?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-20 #16 ВВ 05.08.2013 10:46
Цитую федор принципиальный:
А черкащане молча наблюдалм семь лет,как горе-реформатор уничтожает город,сами виноваты,что дали возможность неучу превратить наш в прошлом чветущий город в"мисто успиху и райский уголок".

Брехня! Одарич розпочав капітальний ремонт доріг міста. А ці неуки його не продовжують.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #15 observator 04.08.2013 17:04
Цитую незнайка:
А если серьезно Теплотрасса собственность ТЭЦ проложена под Городским дорожным покрытием Эксплуатация теплотрассы требует вскрытия дорожного покрытия Вопрос За чей счет и в какой срок должно быть восстановлено дорожное покрытие?

Если серьёзно - кто поломал, тот и чинит. Это - по Закону. А на практике - только один раз перед выборами видел, как коммунальщики быстро и качественно устранили повреждение, и ТУТ ЖЕ засыпали канаву и положили асфальт.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-26 #14 observator 04.08.2013 16:41
Цитую федор принципиальный:
А черкащане молча наблюдалм семь лет,как горе-реформатор уничтожает город,сами виноваты,что дали возможность неучу превратить наш в прошлом чветущий город в"мисто успиху и райский уголок".

Федя. закрой хлебало, тут же не приезжие, а черкащане! И как выглядели"цветущие" Черкассы 7 лет назад - все прекрасно помнят!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-27 #13 биба 04.08.2013 14:43
Цитую ВАСИЛЬ МИКОЛЕНКО:
Після СО2 всюди розруха : на вулицях, в медицині, освіті, ЖКГ і в казні!
Все зруйновано!
Все розкрадено!
Все корумповано!
Роботи - непочатий край!
Тому і втік СО2 в лікарню аж в Москуву...

Коли це Одарич змився в Москву, якщо судом вирішується питання про його домашній арешт?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-25 #12 Орися 04.08.2013 14:12
Ну так при власти в Черкассах коммунист и купа регионалов.
Почему они дороги не делают?
Где дороги, как при Одарыче?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100