Відомі на Черкащині депутатки та громадські активістки у відеозверненні до виборців закликали підтримати єдиного кандидата в народні депутати від опозиції у ВО № 194 Миколу Булатецького.

Депутат Черкаської обласної ради Любов Майборода:

Шановні черкащани, запрошую всіх прийти 15 грудня на виборчі дільниці. Всіх, хто любить Україну та вірить у неї, хто поважає своїх батьків, хто піклується про майбутнє своїх дітей. Микола Булатецький – єдиний кандидат від Об’єднаної опозиції. В парламенті потрібна потужна команда. Микола Булатецький – та людина, яка підсилить команду опозиціонерів. Кожен голос – важливий! Всі, як один, – на вибори! Підтримаймо Миколу Булатецького!

Депутат обласної ради Валентина Коваленко:

Шановні мої земляки! Запам’ятайте, що людина, яку ми обираємо, тобто Микола Булатецький, – це патріот, креативна людина, справжній революціонер, який здатний на багато змін. Він – мужній, стійкий, непоборний. Саме таких нам не вистачає у Верховній Раді. Закликаю вас не продаватися! В Україні настала надзвичайно складна ситуація. Рятівними в цій ситуації можуть бути ваша совість і позиція. Голосуйте за Булатецького!

Берегиня ЧГО «Вільне Козацтво Холодного Яру» Леся Островська:

Зараз зрозуміло одне – влада боїться голосу народу, тому вона й намагається за будь-яку ціну розігнати Євромайдан. Влада боїться Булатецького, тому за будь-яку ціну вона його не пропустить і намагається зняти з виборів. Влада боїться голосу черкащан! Зрозумійте, що кандидати від влади не стоять на Майдані. Їм все одно, коли «Беркут» б’є наших дітей і наших чоловіків. Кандидатів від влади не знімають з виборчих перегонів – у них все спокійно. Черкащани, давайте об’єднаємося і ще раз доведемо, що нашу точку зору не зламати, що ми відстоюємо свій вибір. Згадайте, що наш єдиний кандидат від опозиції – це Микола Булатецький!

Депутат Черкаської міської ради Ольга Швець:

Влада бореться не з Миколою Булатецьким – вона кинула виклик усім виборцям, усім черкащанам, які вже обрали представником до парламенту кандидата від опозиційних сил Миколу Булатецького, проголосували за нього. Проте цей вибір було знехтувано, результати були скасовані і призначені повторно. Сьогодні влада робить все можливе, щоб провести до парламенту свого кандидата. У хід ідуть брудні газети, інформаційна брехня, задіяна колосальна система підкупу виборців. Що нам треба зробити в цій ситуації? Єдине! Об’єднатися, дати цьому відсіч і захистити свій вибір, який зробили черкащани! Для цього нам треба обов’язково прийти 15 грудня на виборчі дільниці і проголосувати за єдиного кандидата від опозиційних сил – Миколу Булатецького.

Відеозвернення черкащанок дивіться ТУТ:

передвиборна агітація

реклама

Коментарі  

 
+4 #14 Фотограф 17.12.2013 10:48
Депутат Черкаської обласної ради Любов Майборода:
Шановні черкащани, запрошую всіх прийти

Пани Майборода, когда Вы уже запросите и покажите людям купленный опозицией унитаз для детской поликлиники по Вербовецкого. Или Вы с Мыколой Ивановичем приберегаете его для подальших фотосесий на следующие выборы?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #13 Черкащанки 14.12.2013 14:25
Цитую Орест:
Щиро заздрю Миколі, що жінки так наполегливо за нього агітують. Мабуть він того вартий!


Вартий ! Вартий ! Вартий !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #12 Виборець 14.12.2013 00:15
Невже знайдуться черкащани, які проголосують за Поплавського?
Адже він відкрито займається підкупом виборців!
А підкуп – кримінальний злочин!
Адже він, як корупціонер, використовує своїх студентів в агітаційних заходах!
Адже він в агітзаходах безкоштовно використовує апаратуру навчального закладу, який сам очолює!
Ці, та інші кримінальні злочини він чинить відкрито, бо працює на партію Регіонів.
Ганьба черкащанам, які проголосують за цього злочинця від партії Регіонів, яка вбиває дітей та тягне українців в азійське болото!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #11 Орест 13.12.2013 18:23
Щиро заздрю Миколі, що жінки так наполегливо за нього агітують. Мабуть він того вартий!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #10 перший 13.12.2013 15:34
Які вибори? Політикани! Ви що не розмієте, що зараз найголовніше це - дотиснути цю ганебну владу у якої руки по лікті у крові. А це можна зробити тільки спільними зусилями, якщо кожен з нас приєднається до тих хто на майдані.
Громадо! Не бійтеся перешкод, що буде створювати влада. Добирайтеся у Київ власним транспортом. Беріть друзів, знайомих та просто усіх кому не байдужа доля України.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #9 Рятівник 13.12.2013 14:47
Цитую Ghfdlbdbq:
За виключенням Валентина Коваленко та Лесі Островської, слухати їх розповіді а тим більше вірити в те що говорять може тільки .... Майборода змінила вже більше десятка партій, їй в спину дихає і Швець, котра зрадила свого боса Одарича.Як то кажать скажи мені хто в тебе друзі і я скажу тобі хто ти. У Булатецького добра підтримка ..............


Зраджують дружину або чоловіка. А Швець як і Майборода у свій час пішла від мстивого самод..а і ригівського посіпаки. великий маніпулятор Одарич не терпить біля себе сильних людей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #8 Loki 13.12.2013 11:38
"За неимением гербовой пишем на простой!"- но это не для "черкащан". Печальный вывод, несколько сотен человек с головой на плечах на весь город(. Остальные заслуживают той судьбы, которая им уготованна. "Нетелі", "корови", "картоплі", "жуки", "набор карандашей", "чупа-чупс" к празднику,..., и по уходу на пенсию подарок - лопата от "азизова", чтобы могли обеспечить себе "заможну старість". Отличный ґешенк на старость! Черкассы сегодня, это "Скотный двор", где Боксёры даже не хотят ничего знать о своей будущей судьбе)). Удачи!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #7 Кому вниз 13.12.2013 10:37
Цитую H2O:
не має жодного толкового кандидата!

А чому ти, такий толковий, не балотуєся?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 Квартальний 13.12.2013 10:35
Який кандидат, такі й агітатори - креативні, непоборні, непідкупні, послідовні, мужні, справжні революціонери-рятівники. Вибори - тільки на майдані!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Фотограф 13.12.2013 10:30
Чего они туда Микола Иванович четвертый раз лезут, может там медом намазано. За народ можно и нужно бороться на местах, зачем для этого депутатский майдан?

13.12.13 09:09, Сегодня
Один депутат вместе с помощниками обошелся стране в полмиллиона. (Томенко депутатсвует уже с 2020 года, квартирой бесплатно обзавелся там же, Луценко столько же депутатствует, только меняются местами с женой, Сеня Яценюк, Турчинов аналогично, скажите что у ВАС у народа изменилось за это время в лучшую сторону?)
Заметно количество депутатов изменилось за год в «Батькивщине»: там теперь 90 из 99. Зато стало намного больше внефракционных — 38 вместо 24.
13.12.13 09:09 , Сегодня
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100