index Чому рашисти так психують сьогодні зранку, 29 грудня і саме в цей день влаштували черговий масований обстріл цивільної інфраструктури України? Схоже, у кремлівських просто спрацювало нагадування, що на цей день у них були заплановані "таржествєнниє мєропріятія" до 100-річчя створення Совка, а замість них вони мають "пшик" по результатах...

*29 грудня 1922 року делегати від російської, Української, білоруської та Закавказької РСР узгодили всі моменти "Союзного договору", який формально підписали наступного дня, 30 грудня. Щоправда, він так і не став чинним, ратифікованим згідно міжнародних законів документом, але коли таке москву хвилювало?..

Андрій Кравець, журналіст,

*допис з "Фейсбуку"

реклама

Коментарі  

 
+11 #2 СОЛДАТ 30.12.2022 14:05
Цитую Pravda:
Яким боком капіталістична путінська Росія з її неоліберальною економічною політикою до СРСР з його соціальними гарантіями?

Московія не є капіталістичною , це феодальна держава.У "совку" по суті теж був феодалізм хоча його називали соціялізмом" і будували "комунізм".З приводу соціальних гарантій то вони були. Гарантовано можна було знайти роботу за копійки і отримати залізобетонну коробку для проживання.Ще можна було гарантовано бути вбитим на якійсь війні - "совок" любив повоювати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #1 Pravda 30.12.2022 12:23
Яким боком капіталістична путінська Росія з її неоліберальною економічною політикою до СРСР з його соціальними гарантіями?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100