Мені подзвонили друзі і запитали, чи бачив я публікацію екс-мера Сергія Одарича стосовно того, що на перевиборах я був технічним кандидатом у нардепи за дорученням губернатора Сергія Тулуба. Офіційно заявляю, що це – неправда.

По-перше, не можу зрозуміти, коли ця людина заспокоїться: то він просить через знайомих, щоб я з ним зустрівся, то (після моєї відмови) він починає виступати по телебаченню та писати у ЗМІ про мене різну неправдиву інформацію.

По-друге, пояснюю: ні в 2012, ані в 2013 році, коли я балотувався до Верховної Ради, ні в кого ні про що не питав. Починаючи виборчу кампанію, я її закінчував лише з однією метою: отримати перемогу або, іншими словами, представляти інтереси черкащан і рідного міста в парламенті.

Я поважаю вибір кожної людини. Так трапилось, що на сьогодні перемагають брудні технології і я впевнений, що до цього питання потрібно підходити концептуально, вносячи зміни до Закону «Про вибори народних депутатів України», адже в наш час люди чекають виборів для того, щоб якнайдорожче продати свій голос, не думаючи про майбутнє своїх дітей. Але це вже інша історія.

У цій статті я звертаю увагу на діяльність і поведінку людини, яка дає оцінку всім, забуваючи про неодноразову зраду собі, громаді міста Черкаси, ідеям ліберальної демократії, якою він постійно маніпулює.

Згадаймо вибори 2010 року до місцевих рад. У Одарича був вибір створити у міській раді більшість своєї команди «Вільних демократів» або з представниками з «Батьківщини», або з Партії регіонів. Як він потім пояснив, йому вигідно зараз створити більшість із Партії регіонів, оскільки його бізнес-партнер і друг Михайло Бродський працює в Уряді, представниками якого є провладна Партія регіонів. При цьому, серед своїх соратників він казав, що ніколи не зможе працювати з губернатором Сергієм Тулубом. Після виборів все змінилося. Одарич неодноразово стверджував, що помилявся щодо губернатора, що це дійсно розумна та сильна людина і йому цікаво працювати з Сергієм Борисовичем. Характер Одарича завжди мав риси афериста. Якось він у присутності своїх друзів повідомив про те, що найближчим часом губернатором має стати Михайло Бродський. На думку Одарича, йому самому не вистачало абсолютної влади на Черкащині. Забувши, що він є господарем міста, почав грати у політику. Мабуть, таким чином він хотів спровокувати губернатора Сергія Тулуба.

Далі – вибори 2012 року у виборчому окрузі № 194. Одарич відкрито підтримував Валентину Жуковську. Це був рік, із якого почалися проблеми в міста Черкаси, що на сьогодні призвело в суди відношення між ПАТ «Азот» і КП «Черкасиводоканал». І це все завдяки заграванню в політику Одарича з Валентиною Борисівною.

Щодо заяв Одарича про «роздавання землі». Законом уже кілька років заборонено відводити вільні земельні ділянки під комерційну діяльність. Усі процедури проводяться через конкурс та земельний аукціон. Тому виступи екс-мера несуть неправдиву інформацію щодо депутатів міської ради, які нібито «торгують» землею.

Щодо перевиборів до Верховної Ради 2013 року. Близький друг Одарича Микола Мирза знаходився в штабі кандидата у нардепи Михайла Поплавського. Сам же Одарич при цьому запевняв, що підтримує представника від об’єднаної опозиції Миколу Булатецького, бо в нього свого часу Жуковська вкрала перемогу.

Мене цікавить: невже ця особистість не втомилася жити в умовах подвійних життєвих стандартів? Бог йому суддя.

Олександр Радуцький, депутат Черкаської міської ради, кандидат у народні депутати по округу № 195 у 2012 році та по округу № 194 у 2013 році

*пост на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук»

реклама

Коментарі  

 
+8 #75 где правда ? 07.01.2014 18:34
Почему во время приготовления пищи Радуцкий не одел фартук ? Он больше не хочет быть комичным ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #74 Смотрящий 05.01.2014 22:33
А ви бачили як Радуцький перед Тулубом прогнувся з ялинкою?
Раніше Радуцький ставив за ОДА велику ялинку, прикрашав її, сквер за ОДА сяяв, там проводилися фестивалі, була купа народу.
А що зараз?
Стоїть замиршева ялинка, тяп-ляп прикрашена.
Оце прогнувся, так прогнувся.
Щоб тільки одна ГУБЕРНАТОРСЬКА йолка була!!!!!!
Пролиз зарахований!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #73 Умора 05.01.2014 02:03
Цитую МИКОЛА ПЕРС З ДАХНІВКИ:
Цитую Умора:
интересно, а кто радукций, чтобы Одарич с ним встречи через знакомых искал?:)))

Цікаво, а хто Одарич? Друзів в нього вже точно немає... А хіба в нього залишились знайомі? А хто це....?

а шо радуцкий у него был в друзях?:))) таких "друзей",как радуцкий, которые приходят и смываются, когда им денег и посаду пообещали, действительно, не осталось.. а вот ДРУЗЬЯ никуда не делись:))) знакомые тоже никуда не делись...Так что, Перс из Дахновки, расслабтесь- ни к вам, ни к вашим "землякам" дахновским это никак не относитя!:))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #72 МИКОЛА ПЕРС З ДАХНІВКИ 04.01.2014 19:58
Цитую Умора:
интересно, а кто радукций, чтобы Одарич с ним встречи через знакомых искал?:)))

Цікаво, а хто Одарич? Друзів в нього вже точно немає... А хіба в нього залишились знайомі? А хто це....?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #71 Фугас 04.01.2014 16:01
70 комментов, и один похлеще другого... Прочерк, набивай срочно "Пряму мову", плавь Радика в архив, пока его окончательно ...... не смешали. И нада оно ему было...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #70 От души 04.01.2014 12:20
Наблюдается удивительная картина... с момента отставки Одарича, сколько бы радуцкий ни надувал щеки, размещая свои посты в фэйсбуке со своим пиаром, все они остаются без всякого внимания, то есть просто игнорируются....:)) но как только, он касается в своих опусах Одарича, тут шурик, прям, на коне...ну, почти, как в известном фильме "Чародеи" господин Сатанеев..:))))) тот тоже все время к власти стремился....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #69 Умора 04.01.2014 12:09
интересно, а кто радукций, чтобы Одарич с ним встречи через знакомых искал?:)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #68 Дик 02.01.2014 20:33
Он уже на Рождество будет кутю готовить. Скоморохи в России были всегда))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #67 @@@ 02.01.2014 11:58
А не пора ли Радуцыку на выборах 2015 замахнуться на нашего,так сказать,Шекспир а
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #66 Дик 30.12.2013 10:41
Цитую Катерина Величко:
Цитую Петро Васильович:
Добре, що Даценка вибрали. Він це племя розкусив і в відкриту про це говорить. Він знає, яку реальну шкоду вони приносять нашому суспільству. Трутні із Ізраілю

Та Даценко продався близьким до регіоналів людям. І цей герой опозиції буде робити те, що йому скажуть...

Мы же тут Радуцкого хаим а не Доценко. Не путайте страницы
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100