реклама
Sucurity Police

реклама

Дирекція парків готується до відкриття весільного сезону в Черкасах. Запрошую всіх до участі - всім буде "робота". Програма готується різнопланова і оригінальна. Назвали ми цей захід "Весільний кураж". Чому кураж? Ламаємо стереотипи. Не хочеться, щоб весілля сприймалося, як клопіт, морока і суцільне хвилювання.  Хочемо, щоб від цього важливого в житті процесу люди отримували задоволення, щоб весілля асоціювалося з запалом, задором і здоровим азартом. Чому в парку 50-річчя? Склалася традиція проводити весільні церемонії у парках міста, тому ми всіляко підтримуємо і запрошуємо всіх охочих провести тут найбільш хвилюючі весільні моменти. 


28 травня у парку 50-річчя ми готуємо для вас весільні церемонії у різних стилях за участю акторів, весільну шоу-програму, конкурсну програму, багато яскравих наречених і безліч подарунків. 
Дирекція парків має багатий досвід організації масових заходів у парках міста. Зокрема, фестивалі КриЖталь, Древляндія, Живий Камінь, Співочі Вечори, Черкаська Масляна, Черкаська Гуморина та інші. Завдяки активній медіа-підтримці та високому рівню організації наші заходи відвідують від 3-х до 8-ми тисяч жителів та гостей міста. Тому довіртеся нам і цього разу, завітайте на "Весільний кураж".
Нижче інформація для тих, хто хоче в цей день весело провести час.

Олександр Радуцький, директор КП "Дирекція парків", депутат Черкаської міської ради

* передрук, пост на особистому блозі

kurazhz

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100