264678147_590352815382569_594183484199756789_n Теракт, про який попереджали ще на початку березня західні спецслужби, усе-таки відбувся в Москві.

Загинуло чимало людей, ще більше постраждалих. Ну це й зрозуміло. Чи радію я тому, що постраждали росіяни? Ні, звісно, не радію. Бо не можна радіти людському горю. Але й чомусь я не помітив великого смутку із цього приводу з боку державних посадовців країни-агресора.

Білий Дім? Уже встиг висловити свої співчуття із приводу цієї трагедії. Дивно, але зранку чомусь Білий Дім промовчав про жертви, які цієї ночі відбулись в Україні.

А як інакше? Чомусь не дивно.

Насправді ж теракт - привід для остаточного офіційного оформлення кремлівського режиму де-юре та прекрасний дозвіл для проголошення "священної війни".

Це проходила держава-агресор у 1999-му, коли це стало приводом для вторгнення до Ічкерії. Оті самі вибухи будинків у Москві і Волгодоньску. І так званий «цукор» в Рязані, коли самі ж жителі затримали працівників їхніх ФСБ. Убивство в Лодноні Литвиненка за його свідчення з цього питання. «Мюзікл на Дурбровкі», коли дві сотні москвичів просто були принесені в жертву політичним амбіціям їхнього очільника. Беслан? Взагалі не хочу згадувати.

Усе було для чого? Щоб підтримувати настрої місцевого населення щодо другої чеченської кампанії.

Усе було дуже «правильно» зроблено. Суспільство рф зненавиділо «ворогів» і тому «священою війною» йшло проти них. Результат? Шалені рейтинги майбутнього президента і понад 20 років правління. До речі, не задумаються росіяни, чому за нашу країну воюють цілі батальйони Ічкерії? Щось мабуть не так пішло.

Що ми бачимо зараз? Як наче, випадковість. У один день – найбільш масштабна повітряна атака на Україну, сумнівні публікації у деяких виданнях і ось… теракт.

Для чого? Консолідувати російське суспільство на фронт. У них люди закінчуються. Чітко проглядається сценарій 1999-го. Дивлячись на нинішні їхні погляди (хто хотів, той вже поїхав звідти в далекі країни), боротися нам ще довго. Але. Ми сильніші. Чи не так, українці?

А ми вистоїмо. Упевнений на 100%.

Віталій Войцехівський, нардеп від Черкащини,

*допис з «ФБ»

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #3 Хвєдя 29.03.2024 18:03
Цитую Виборець:
Та ми це вже чули з інших вуст... Приземлись... Давай щось про виконання своїх передвиборних обіцянок...


Шо ти од його хочеш? Они там всі однакові як под копірку послє трускавєцой акадєміі державного управлєнія.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Виборець 29.03.2024 13:11
Та ми це вже чули з інших вуст... Приземлись... Давай щось про виконання своїх передвиборних обіцянок...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Піпл 73 29.03.2024 11:12
Віталику! Відсутність радості щодо того що десь під мацквою задвохсотили трішки кацапів річ звичайно цікава...особливо для відповідних служб.Але нас, твоїх виборців, більше цікавлять інші питання:
-що там чути з Законом про мобілізацію?
- чому досі не запроваджений стан війни?
- чому економіка не переведена на військові рейки?
- чому мар"яна разом зі своєю товстою падруженцією досі не в божевільні?
Будемо чекати відповіді від тебе в ФБ.Передавай привіт русланчику. Бай-бай!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100