d1c0a30edb80c5f3a35f3a9b9f1f32d8 Ми взяли Андріївку - село, яке має оперативне значення, дає повний контроль над залізничною дорогою і відкриває величезний простір для подальших наступальних дій.

Бій в самому населеному пункті тривав дві доби, але перед цим були посадки. Багато посадок, від яких майже нічого не залишилось, власне, як тепер і від самого населеного пункту, який ворог в агонії криє всім, що має.

Кожен метр відвойованої української землі, який дається надзвичайними зусиллями в першу чергу наших штурмовиків, які йдуть вперед, незважаючи на безперервну арту, авіацію і дрони ворога.

Але головна мета війн - не зайняті території, що, безумовно, милує душу, спостерігаючи зміну обстановки на діпстейті, а знищення особового складу противника.

І саме в цьому контексті ми просто нещадно знищили 72 бригаду зс рф.

В ході маневру і оточення противника ліквідовано три командира батальйонів, начальника розвідки бригади, купу командирів рот, офіцерського і солдатського складу, знищено величезну кількість овт ворога.

В ході безпосередніх боїв у самому населеному пункті я і другий штурмовий втратив чотирьох бійців, чиї імена назавжди будуть викарбувані в підручниках історії України.

Хочу подякувати бійцям і командуванню 1 штурмового, 1 механізованого, 2 механізованого, роті розвідки, бригадній артилерії, хлопцям з ДПСУ і командиру 3ОШБр за злагоджену роботу і взаємодію.

Але особливо своїм штурмовикам! Ви найкращі в світі! Пишаюсь і маю честь бути разом з вами в одному підрозділі!

Окремо хочу згадати Ахмат, який дав по тапкам ще за декілька днів до нашого заходу і так званій чвк «Еспаньола», які писали багато всякої дічі в інтернеті на кшталт того, що хочуть зустрітись в боях з 3ОШБр, але які, в тому числі за словами полонених, ніколи не приймали участі в прямих зіткненнях і завжди уникали боїв. Ви - не околофутбол, ви - лоховський двіж. 72 хоча б *башилась, а ви просто всасуєте. Хоча вам не звикати, ви завжди всасували на полянах. *** вас , коли це ще не було мейнстрімом.

А Комбрігу 72, якщо колись зустрінемось , я подарую цю книгу.

379349464_323379943426222_5602691553768750636_n

Дмитро Кухарчук, командир 2-го штурмового батальйону 3 ОШБр

*Допис з "Фейсбуку"

реклама

Коментарі  

 
-4 #2 Пеца Порошок 16.09.2023 16:34
Книга так собі, не шедевр. Кокотюха, як писатєль, теж... ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Прийде час 16.09.2023 10:01
Треба буде оточити Черкаси, як Андріївку, й запропонувати абсолютно всим владцям здатись та здати все, що вони встигли награбувати, собі, всим родичам та прибарахлитись для онуків. І щоб жоден опариш з них не проліз через кільце оточення. Відмовлються - знищити!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100