Це був дуже нудний і даремно витрачений день! 6 листопада ми з подругою поїхали в стоматологічну поліклініку десь о 12 годині, бо в неї повністю розпухла щока, вона майже не могла говорити, ще й піднялась температура.

З поліклініки нас відразу відправили в обласну лікарню. Там нас перенаправляли з однієї будівлі в іншу, навіть одна медсестра накричала на нас, бо ми відволікли її від телефона, де вона грала в якусь гру.

В кінці нас направили назад в поліклініку, сказали що ми студенти ЧНУ і нас обслуговує поліклініка.

У поліклініці нас направили до хірурга, і він сказав що нічого не зробить.

Цілий день шукали до якого лікаря можна зайти та який поможе. І від цього стає дуже прикро. Це не медицина, це жах якийсь. Об'їздили пів міста, щоб вирвати зуба. Хіба це нормально? Я такого зовсім не розумію. Ви ж лікарі, Ви повинні нас рятувати, це Ваш обов'язок!

Я здивувалася, коли один лікар вигнав нас із кабінета тільки того, що ми не студенти медичного. Ми що не люди? Якщо мені треба допомога, то як бути? Моїй злості не було меж, так і хотілося "вказати" комусь із лікарів! Хоча б хтось пояснить, що це за фігня? "Ви не лежите в нашій лікарні, і ви тут не працюєте", - сказав ще якийсь лікар.

Добре, що все нормально закінчилось. Хоча й довелось серед ночі їхати на швидку!


Студентка Валентина Вінковська

*Допис із соціальної мережі

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #14 Євгенія 15.11.2017 14:27
Сьогодні звернулвсь до в.о.директора поліклініки №1 полегшити життя хворим при здачі аналізів. Чи можете собі уявити такі порядки ; прийом врача до 19 годин. відвідавши лікаря після обіду і одержавши направлення на аналізи необхідно ці направлення зареєструвати в одному журналі інші в 703 кабінеті зав. ставить дату коли можливо здати кров з вени, алеж цей кабінет працює до 15 ої години, значит хворому необхідно приїхати ще раз на слідуючий день щоб одержати дозвіл на здачу аналіза. Хворій людині з температуро ,підвищеним тиском щоб здати аналізи необхідно відвідати медзаклад 4 рази.Шановний чиновник мені відповів, що покращення не буде бо нехватає працівників. Для чого там сидить персонал на рецепшені. невже неможливо їм доручити цю реєстрацію
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #13 Пошливы 12.11.2017 23:34
Мне вот интересно как это при маленькой зарплате врачей, о которой все говорят, они ведут очень небедный способ жизни?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #12 язон 12.11.2017 22:31
Врачи-профессионалы в Украине ЕСТЬ. Они станут порядочными, когда будут получать не зряплату, назначенную чиновниками,на которую не проживёшь, и не взятки,а конкретные деньги от государстваистр аховых компаний за конкретные медицинские услуги, оказанные конкретным пациентам, которые получат право обращаться к ЛЮБОМУ врачу по своему выбору. Тогда и взятки исчезнут, и людей не будут футболить от одного врача к другому, из одной поликлиники или больницы в другую. Именно так работает медицина во всём мире. Именно это стремится внедрить в Украине Супрун. Иименно поэтому против неё ополчилась вся банда воров, взяточников и бездарей, которая в результате реформы потеряет свои незаконные доходы
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #11 Людмила 11.11.2017 14:44
Три тижні тому так само, зі слізьми на очах, після ходінь по муках і чотирьох лікарях мені уночі по швидкій вирвали зуба. А до того все казали: "А чого ви прийшли не вчора?", "А чому не до обіду?" "У вас все нормально не видумуйте", "Ви можете спокійно дочекатися понеділка". :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #10 гейэуропа 10.11.2017 08:34
Цитую Залєтайці-істеричці:
Цитую ГЕЙЕУРОПА:
У ЭУРОПi так робиться.

А ти чого так, ватан, розпереживався? Тобі не до стоматолога, тобі до психіатра треба ;-)

Заверещало безлике пафосне чмо. Судячи по
кількості блювоти - штатне варнякало зі стада
"спеца" Вятровича. Твоєму рябому шефу жоден
вчений руки не подасть. Тому, проковтнув шмарки,
та марш в курник, зі своїми мріями блохастого шпачка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #9 Ченчик 10.11.2017 00:37
[quote name="Ченчик"]Не зустрічав за останні 5 років жодного лікаря, який би був порядним і одночасно був би спеціалістом свого профілю. Щось одне було, і тому повністю розумію цих дівчат. А коли читаю або слухаю Супрун, то не розумію з якої вона планетиМожливо й є десь порядні і людяні лікарі-професіонали, але не зустрічав останні роки жодного такого. Хоча в лікарнях і храми будують, і якесь новітнє обладнання купують, а чомусь не вірю, що є справжні лікарі......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #8 Черкащанин 09.11.2017 21:48
Жаль, что не озвучили фамилии всех тех, кто посылал....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #7 Ченчик 09.11.2017 19:13
Не зустрічав за останні 5 років жодного лікаря, який би був порядним і одночасно був би спеціалістом свого профілю. Щось одне було, і тому повністю розумію цих дівчат. А коли читаю або слухаю Супрун, то не розумію з якої вона планети.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 ЩЛХ 09.11.2017 16:01
Сьогодні, у нас "за так" і прищік на зубі не скочіть!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #5 Залєтайці-істеричці 09.11.2017 13:51
Цитую ГЕЙЕУРОПА:
У ЭУРОПi так робиться.

А ти чого так, ватан, розпереживався? Тобі не до стоматолога, тобі до психіатра треба ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100