реклама
Sucurity Police

реклама

466fcccee78656fa7b21b292223f30e0 Я постійно спостерігаю одну і ту ж помилку серед нашого суспільства. Зараз пік жартів про "мобілізацію" в орків. В чому ж тут помилка, спитаєте Ви?

Все просто, в неповазі до ворога. Відразу пояснюю: поважати ворога – це не означає оспівувати його міць і силу. Поважати - це усвідомлювати небезпеку від свого ворога, усвідомлювати, на що він здатний, і зберігати холодну голову, якими б не були солодкими наші перемоги.

Ще весною в орків відбулася прихована мобілізація до спецвійськ за програмою "БАРС" в кількості до 100 000 осіб. В основному це диверсійні, штурмові та розвідувальні групи. Посилене навчання в таких спецвійськах до 4 х місяців. В дію ці групи мали б вступити приблизно в жовтні цього року. Додайте недавній набір зеків до ЧВК "Вагнер", а це ще 30-50000. І плюс 300 000 новобранців. На виході до Нового року "ваньки" заходять сюди з армією майже в півмільйона.

І я бачу, що не всі розуміють, що в тилу робота буде подвоєна, а то і потроєна. Додайте саму холодну зиму. Методи енергетичного тероризму, якими вони будуть обстрілювати ТЕЦ. Додайте сюди п’яту колону, особливо тих, яких не покарали. Вкупі ми отримаємо ряд проблем і викликів, які треба долати.

Можливо, їм і дають ржаві автомати, але автомати в цій війні майже нічого не вирішують. Вирішує артилерія, якої в них більше, ніж живої сили (сам побачив). Та безпілотники, згадайте, де і скільки вони їх закупили .

Тому я всіх Вас прошу бути дуже свідомими. Не ржати з того, що їх чоловіки тікають від війни в інші країни постсовка. Пізніше там будуть спроби реалізувати сценарій "рускава міра".

Ну а нам всім сили Волі і терпіння.

І пахати, пахати, пахати!

Григорій Чуб, черкаський історик, спортсмен, захисник України.

Допис у фейсбуці.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Ох... 27.09.2022 20:21
Оговірка по Фрейду.
Не плутайте слово неповага з недооцінкою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Актуально 26.09.2022 16:37
Своєчасні міркування. Шапкозакидання - геть! (хоч і напередодні зими).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100