Відремонтоване і по-сучасному обладнане приміщення – гарний приклад співпраці товариства і сільської влади. Відтепер васютинські першокласники мають яскравий, теплий, світлий клас, зі зручними сучасними партами, різноманітними зонами для розваг та затишну простору кімнату для відпочинку. Неординарна подія, яка відбулася у вівторок завдяки спільним зусиллям засновників сільськогосподарської корпорація «Дніпро» родини Душейків та Васютинської сільської ради мовби і не гучна, але значима, як для дітей, так і для вчителів, вихователів, батьків.

IMG_9565

Перед початком свята ми зазирнули у відремонтований клас, а там усе новеньке, від стелі до підлоги: дуже гарні шпалери, світильники (навіть у найпохмуріший день у класі буде чудове освітлення і сонячний настрій у учнів), а також лінолеум, енергозберігаючі вікна, жалюзі, дошка, меблі, парти.

IMG_9605

На урочисте відкриття завітали усі, хто допомагав перетворювати кімнати на затишні класи. Після миті перерізання символічної стрічки головою Чорнобаївської РДА Сергієм Джоболдою, сільським головою Наталією Терещенко та фінансовим директором корпорації «Дніпро» Григорієм Душейком першокласники в барвистих вишиванках на правах господарів першими переступили поріг і показали дорослим, який вигляд зараз мають спальня і основна кімната.

IMG_9485

Потому дітлахи із щирою радість співали пісень, розповідали вірші, в яких дякували дорослим, що так гарно дбають про них, аби дівчатка й хлопчики виховувалися і навчалися в комфортних умовах.

IMG_9488

Виступаючи перед присутніми, Григорій Душейко наголосив, що саме з таких дітей виростають справжні українці. Тому влада і бізнес повинні робити все можливе для того, щоб підставляти посильне плече допомоги молоді і дітям. І це відкриття оновлених кімнат першого класу далеко не останній крок у поліпшенні освітніх умов жителів села Васютинці. Адже місцеве господарство постійно надає суттєву підтримку у проведенні ремонтних робіт та постійно допомагає у вирішенні всіх нагальних питань та проблем закладу освіти.

IMG_9520

Очільник району, вітаючи зі святом, передусім подякував родині Душейків за підтримку соціальної сфери, сказавши, що йому приємно бачити, як співпрацюють у Васютинцях сільська рада і товариство, де одним із прикладів є проведені спільними зусиллями ремонти, як в навчальному закладі, так і в стаціонарі лікарської амбулаторії, де він встиг того дня побувати.

IMG_9581

Звичайно ж, найбільшу радість у першокласників викликали подаровані гостями іграшки, якими діти відразу почали бавитися. Не менш задоволена відкриттям оновлених кімнат і вчителька першокласників Наталія Олександрівна Зінченко, адже давнішня мрія педагога та керівництва школи здійснилася. Та це не єдина мрія, яку втілила в життя родина Душейків спільно з сільськими радами. Вже чимало років поспіль Григорій Душейко бере участь в різних соціальних проектах, осучаснюючи заклади освіти, приміщення для дозвілля дітей та молоді, облаштовуючи спортивні зали, ігрові майданчики та зони відпочинку в селах району.

За це й дякують родині Душейків, зокрема, Григорію Петровичу місцеві жителі. А з нагоди дня народження мецената шлють йому щирі привітання: і особисті, і від цілих громад та господарств.

Ми приєднуємося до всіх добрих слів на адресу Григорія Петровича Душейка! І бажаємо йому міцного здоров’я, успіхів у всіх його справах, невичерпного життєвого оптимізму, енергії та наснаги у праці, щастя і добра в усі дні.

Натхненності Вашій щоденній роботі, Григорію Петровичу, мудрості і цілеспрямованості Вашим вчинкам, любові і взаємного розуміння Вашій родині. Нехай бурхливий вир життя не похитне Вашу впевненість, а Господнє благословення додає віри у власні кроки.

реклама
bigmir)net TOP 100